Chci se zeptat jestli někdo nemáte náhodou zkušenost s nějakými vysokými karbonovými ráfky. Třeba s Easton EC90 nebo s ráfky 4za.
Osobne jsem na nich spis jenom popojel :o) ale obecne se da rict hodne, podle toho, co potrebujes.(?)
No právě že si chci nějaké vysoké ráfky koupit a nemám s něma nějak zkušenosti.Ty forzy se prý dají sehnat kolem 16tisíc a ty Eastony by mi trenér prodal taky tak nějak.On na nich párkrát vyjel no
Z techhle 2 rozhodne znacku Easton, ale zrovna EC90 nejsou vubec s vysokymi rafky. A taky je tezko sezenes pod 40 tisic.
Jestli myslis 4za T50 nebo aspon T38, pokud je muzes mit vazne za 16 tisic, tak je to super cena.
Vysoke rafky maji lepsi aerodynamiku a dokazou o neco zrychlit, pokud se pohybujes na zavodech nekde vpredu. Zrovna tak maji vetsi setrvacnost, nez nizke rafky, takze se hodi predevsim na zalezitosti jako casovky nebo triatlon, do kopcu nebo kdyz vic zafouka budou spis vadit.
No dělám právě závodně silniční cyklistiku tak potřebuji na časovky něco dobrého a ty eastony ec90 sou good a trenér je dokáže sehnat zhruba něco kolem 28tisíc.On je má a najezdil na nich asi 1000km takže by mi je mohl střelit za celkem dobrou cenu .Ale s tema forzama nemám vubec zkusenosti
Koukam na netu, ze i ty EC90 muzou byt s vysokymi rafky (Aero, TKO, TT). Na rozdil od 4za jsou Eastony urcite lehci, Forzy jsem videl nad 1500 g, Eastony podle typu i jenom lehce nad kilo, navic Easton je spickova a proverena znacka. Pokud do toho muzes dat tolik penez, jednoznacne tyhle.
Forzy nekdo prodaval na netu s tim, ze se mu zdaji mekke. A s hmotnosti 1500 g/par muzes mit nakonec i vysoke hlinikove rafky (treba AC), jenom za vyrazne min penez.