reklama

Krušné hory - prosba o radu

První víkend v červenci jedeme na jednu akci do Krušných hor. Základnu máme v Perštejně a měl bych na místosnalce dva dotazy.

V pátek máme společný výlet s dětmi. Prozatím nám nabízejí následující trasy:

1. Perštejn – Měděnec – Kovářská a zpět
2. Perštejn – Kadaň a zpět

Má první otázka je, jestli mi můžete doporučit nějaké nenáročné zajímavé trasy v okolí. Uvítal bych, kdyby trasy vedly nenáročným terénem mimo silnice (nechcese mi moc s děmi po silnici) v relaci od 30 do 50 klm s nějakými zajímavými místy po cestě, či případně pouze ujištění, že to co je výše uvedené je v pohodě.

Další den mám pro sebe a plánuji celodenní výlet. Podmínky totoho výletu jsou:

1. terénem
2. terénen
3. Klínovec
4. terénem

Koukal jsem na mapu a nčrtnul něco takového, ale věřím, že jistě doporučíte něco lepšího. http://www.bikemap.net/route/216897

Díky všem místoznalcům :-))

Datum: 17.06.2009
Autor: pro_pa
  • Re: Krušné hory - prosba o radu

Můžu jen doporučit sjezd z Tisovského vrchu a to konkrétně hlavně úsek po napojení žluté na zelenou, tak po zelené značce do Nejdku.
    Ale je to na druhou směru od Klínovce než máš ten okruh.

[ Zpět ]
    Datum: 17.06.2009
    Autor: Mlok
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: parťačku

Hledám: parťačku
31.03.2025
na ježdění na kole v Česku i ve světě

Hledám: Horolezecká túra v Maroku, v pohoří Atlas

30.03.2025
Ahoj cyklisté! Horolezecká túra v Maroku, pohoří Atlas z Marrákeše. Zpáteční cesta cca 1600-2100 km pronajatým…

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v Maroku

30.03.2025
Horsky prusmyk lezení na kole v Maroku, v pohoří Atlas. hledáme partnera na kolo. jedeme 1800-2100 km autem.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

203 cyklistů (2 přihlášení)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025