Mam od podzimu kotoučovky oro, ted mi zacala predni piskat. Kdyz brzdu zmacknu, tak na chvilku prestane a pak zase. Poradil by nekdo, jak se serizuji treba nejaky odkaz na navod s fotkama? Dekuju moc. Bikum zdar!
Nemáš sjetý desky? Mě na 24 začnou popískávat, což je první známka toho, že jsou ojeté. Vždy stačí lehce stalčit páčku a pískání přestane, jakmile jí pustím, začne to nanovo.
ano, to je ono, piska a kdyz zmacknu tak na par vterin prestane a pak zas. diky za rady, zkusim to nastavit.nemam s tim, ale zkusenosti, predtim jsem mel klasicke spalky..je to oro formula
Ahoj vsem, desticky jsou v poradku, zkontoloval jsem je najeto je do tisice km v terenu, ale ne zavody a bahno, jen rekreacne). Zatim se zda, ze pomohlo povolit dva srouby a seridit.to jsem udelal a zatim dobry. Zitra jedu na delsi vyjizdku tak to poradne otestuju.Diky za rady.
Jestli jsem to pochopil správně tak to píská když nebrzdíš a při brždění to přestane,pak by mohlo jít o zatuhlý pístek,podívej se jestli ti chodí oba,pokud chodí tak jen seřídit brzdu, povolit třmen, zmáčknout páku a opatrně dotáhnout tak, aby se to při dotahování nepohlo do strany,pokud ne tak ho budeš muset rozhýbat.Destičky ven,přidržet funkční pístek a pomalu mačkat páku tak aby se vysunul ten zatuhlý(ale opatrně ať ti nevyjede úplně)očistit, kápnout silikonovým olejem a zatlačit zpět a raději to ještě zopakovat dokud to nebude chodit lehce.