Ahoj Vám všem, napadlo mně jestli by byl zájem vyrazit na kolech na východ od Prahy. Jako Nymbursko Kolínsko apod. (mám na mysli jednodenní výlet, alespon zatím)
Ahoj Dane,
jsem ráda, že tě tu zase vidím :o)))
Prostě nějakou akci navrhni - on se vždycky někdo připojí.
Tak já tedy navrhuji termín 21.6. po 10h vyrazit z Lysý n/L
Pro ty co jsou z Prahy. V neděli jezdí osobák z Prahy každou hodinu a do Prahy pak taky
Doporučil bych ti na to udělat do cykloakcí nové téma, tady ti to zapadne. Také bych ti doporučil uvést nějaké i hrubé propozice, co se od toho dá čekat, délka, tempo, asfalt, neasfalt apod.
Aha jsem myslel že když to dám do záložky CYKLOAKCE tak to dávám na správné místo. Je to tu nějaký složitý :-((
Zařazený to máš správně, o tom žádná, ale je to v tomto tématu schovaný, nevšimne si toho tolik lidí jako když na to uděláš vlastní téme, třeba s názvem "Sobota, 21. 6. východ od Prahy". Tím, že to každý uvidí v nadpisu tématu, tak ho to osloví více, než když to je v tomto tématu.
Ty ostatní informace jsou kvůli tomu, aby lidé získali nějaký přehled co od té vyjížďky mají očekávat a podle toho se rozhodnout, jestli pojedou, nebo ne.
A nebo co o trochu severněji na Pojizerskou cyklostezku, není tak známá, ale o to krásnější.....dejme tomu z Mn.Hradiště či z Bakova až na soutok s Labem.....minimum asfaltu, jeden jedinej dokopec v Benátkách, občas nějaký singlík nad řekou........
Jak uz jsem jednou navrhoval.
Do Bakova z Praglu vlakem a pak tri zriceniny....Zviretice, Michalovice a Drazice. Vse podel Jizery. Minimum asfaltu, obcas nejaky ten singlik vysoko nad Jizerou....
A z Benatek pres byvaly milovicky vojensky prostor do Lyse nad Labem na vlak. Pripedne bikersti chrti to muzou dat podel trati k Vaclavovi a pres Celakovice a Tousen (jezero) do Praglu.
Nikdy jsem to nepocital, ale za den by se to dat melo.
To je úplně pohodový výlet na jeden den.....z Bakova na soutok Jizery a Labe je to cca 45 km...no a na Čerňák pak asi dalších cca 15 - 17 km. Ani moc brzo vstávat by se nemuselo:-))
Ono by se to dalo prodlouzit:-) A i ty kopce bychom nasli....:-) Oni tam jsou....