Čau, jak je to prosím s šířkou MTB ráfku x pneu? Jde mi o to, že mám 2 placový MTB pneu a potřebuju zjistit zda ji lze použít na ráfek s označním \"šířka 32 mm\". Samozřejmě oboje je na 26\".
lze
nelze
A je to nerozhodně, prodlužeje se :-)
Netusim, kde jsi na rafku nasel informaci "sirka 32 mm" a k cemu se tenhle napis vztahoval, ale 2" MTB plast je spis uzky a na kazdem beznem MTB rafku jde s uspechem jezdit i s mnohem uzsimi plasti.
V., mluvis v hadankach. Jak siroky je "bezny" MTB rafek? Jake sirky rafku (MTB) se vlastne delaji? A ta sirka je vnejsi nebo vnitrni?
... ale 2" MTB plast je spis uzky ... znaci, ze se delaji plaste (MTB) s sirkou 3" a vice?
Vlezl jsem sem, abych neco zvedel, vis-li, budu ti vdecny za vycerpavajici odpoved.
Diky.
Mozna by pomohlo, kdyby jsi sem dal odkaz jak ma plast, tak i na rafek. Cisla jsou krasna, ale to se tu muzete donekonena dohadovat, zda budou pasovat.
Na rafku zadne cislo neni. Kdyz koupim (dostanu) jiny rozmer plaste, budu se ptat znovu. (To se ale od tebe dozvim, ze se to tu uz probiralo ... Jsi diplomat - namluvis toho hodne, ale nereknes nic)
Takze dik za odpoved od < keto>
A jeje. Tak ja se snazil pomoci a ty takhle. Ma cenu ti vubec radit? Ze se na to nevykaslu....
Snad vis, jaky rafek a plast chces koupit. To je to tak tezke si dat trosku prace a najit odkaz na netu??? Kazdy plast a rafek vyrabi nejaka firma...a tak snad neni problem je najit na netu a dat to sem. Pak se snadneji radi.
Ja se snazil dat odpoved, ne nahrazovat encyklopedii nebo vyhledavani. Kdyz se nekdo bude snazit ti odpovedet tak, abys mohl sedet doma na pr.eli a jenom pasivne cist, at to udela.
Navic tazatel byl nejaky "VasekM", tomu jsem odpovedel. Snad slo pochopit ze ANO, LZE.
Vnitřní šířka většiny mtb ráfků se pohybuje v rozmezí 17 až 24mm,vnější pak plus 2x sílla stěny ráfku,na všechny tyto ráfky jdou dát všechny šířky mtb plášťů,jde spíše o to,že není vhodné dávat nejširší plaště na nejužší ráfek a naopak.2 palcový je takový střední tak s tím by neměl být problém.Těch 32mm mi přijde že jde o vnější šířku,vntřní bývá cca o 6mm menší.