Sobota bude stát za prdlačky, ale neděle už vypadá lépe. Plánujete někdo něco?
To nebyl Prha ale Plha
Neplánuji nic, nechám to až na ráno podle toho jak bude.
Ale jinak bych se docela chtěl podívat na jednu z těchto tras ;-)
http://www.gigasport-cr.cz/festival/
tak porad nikdo? pocasi ujde, zadny hic
Vzhledem k tomu že mi zbyly jenom slicky tak jsem si naordinoval výlet do Hostíma na oběd (tam a zpět okolo 80) tamse dá i na těhle gumách ještě je ve hře počasí uvidíme.
U nas nezna polovina sestavy - Any, Radka a Darinka - rozhodly, ze jedeme na vylet do Prahy. Takze pro Vas, jelikoz chcete jet Z Prahy je to asi nezajimave. ale muzete nas doprovodit na ceste zpet do Trebky :-) Pojedeme na tandemu takze lehci variantu kolem vody a po opacne strane zpet. Mozna to protahneme az do Klecanek.
tak bud moc pijes nebo ses slepej a hluchej
U koni nas chytla bourka, tak jsme se po druhem pivu vydali zpet. Pekny vylet, zejmena diky spolecnosti.
Sem si říkal, jestli vás nepotkám na cestě zpět a nezadařilo se.
fousacovi se to zcela nahodne povedlo :-)
Fousáč mi ráno psal, že nejede, protože prý padala voda a že se pokusí tě někde odchytit. Se snažil dobře :-)
ta voda nepadala ale tekla u nas v koupelne k sousedum dolu
:-) AHA, mě se to zdálo trochu divné, ale říkal jsem si, že si chtěl vyrazit brzo a já to zaspal. Teď koukám, že jsem SMS přečetl blbě.
Jak jsi nakonec jel?
Já jsem to vzal do Klecánek, nahoru do Únětic, Údolím Kačáku na ten oběd do Hostimi a potom podél vody zpět.
Tak v Klecánkách jsem byl taky ale asi později a Michala jsem potkal asi ve tři v Troji u koní s celou partou
Mimochodem to jsi musel natočit alespoň takových 120km