Jezdím na silničce taky přes 200km a největší problém je u mne častá potřeba. Jelikož se bojím zastavovat v různých motorestech a hospodách tak to dlouho držím než si skočím do lesa. Kde se ostatně také bojím. Jak je to se škodlivostí zadržování? Prý to ohrožuje ledviny a močový měchýř? Do jaké míry? Narada bych měla někdy takové problémy, jaké jsou počínající příznaky? Bolesti? Děkuji zkušeným za rady a nápady jak to začít řešit a vyvarovat se následkům. Žovka užovka
vyborny tema pro nakolaky :))))))) rozhodne se nenech odradit negativnimi reakcemi a jdi si za svym :))))
Na tohle by ti nejlíp odpověděl Tycho Brahe, ale je po smrti. Tak aspoň tohle: http://cs.wikipedia.org/wiki/Tycho_Brahe
"Pohřben byl po smrti...". Myslel jsem si to, teď mám jistotu! :-)
A čeho se bojíš? Ještě tak v hospodách, že ti ukradnou kolo, ale v lese... Nechápu.
Třeba zdivočelýho hajnýho :-)
Tak tak, nic nezadržovat, hned to pustit do gatí je nejzdravější:-D
Za deště by to asi šlo, ale když je sucho ? Těžko někdo uvěří, že to je proud potu :-)
A na co si myslis, ze je ta plyna v cyklogatich????
Hele a proc se bojis curdit do lesa?:-)))
Taky jsem nějak nepobrala ten autorčin strach z čurání v lese. Leda by si Červená Karkulka změnila nick. 8-))
Tak u vas je to preci jen nebezpecne....utvurek je blizko k zemi a kdejaka uzovka by tam mohla vlezt....
Nebo by tam číhal nějaký homosexuál.Člověk neví čeho všeho jsou tito nemocní lidé schopni.
Klíšťata na hóóódně intimních místech těla ? :-)))
Jejich vyndavání by byla velmi zajímavá "předehra". ;-)
Kdyz mi bylo asi 8 let, tak jsem mel....tam...dole...no na pytlikovi tri klistata najednou. Ale rekni to soudruzce vedouci na pijonyrskem tabore:-))) To bylo pro me tenkrat daaamaaa:-)))
"Pionyrskem" teda:-) No lepsi nez PYJonyr.
Ted na to koukam....soudruzka nebyla daaamaaa, ale bylo to pro me draaamaaa:-)
zabudni že "dobrý gazda hnojí svoju rolu" :-), predovšetkým najskôr je potrebné odstrániť dôvody strachu, má ich dosť veľká časť populácie, už to tu niekto riešil
TO by mě taky zajímal ten důvod stachu teda :)) Já když potřebuju tak zastavim u nejbližšího stormu nebo keře a už vyrábim duhu:) tam se ani není čeho bát.. akorát v motorestech atp bych nezastavoval kdybych jel sám protože bych se bál nechat kolo venku i na tu minutu
Já k tomu nepotřebuju stromu ni keře... Prostě si opřu kolo o zadek a zalévám... :-))
Není to náročné na stabilitu? Nečekaný pohyb kola a instinktivní pohyb za účelem vyvážení způsobí kvalitní prochcání boty...
Ostatně u mužů není snad důvod kvůli močení zastavovat...
Žádný nečekaný pohyb kola prostě nenastává... Ono je totiž potřeba umět to kolo o sebe správně opřít, aby to člověk pak mohl správně "opřít"... ;-)
Ani zpětný ráz tě nerozhodí? ;-)))
ak si niekedy bez dôvodu zakopol, spadol, skoro na rovnom mieste, mal dvojité videnie na jedno oko, mal závrate, mávaš zápchu, strach z cestovania pre močenie, choď k neurologovi, čím skôr tým lepšie.
V opačnom prípade zastav, skús, buď alebo, a hlavne to nerieš
???
http://www.zdravotnipotreby.cz/kompenzacni...
Teda tvoje starosti bych chtěla mít :o)))
Prostě když musíš, tak musíš...
Hele a co je to u tebe "častá potřeba"?!?
Ženská prý když musí, tak vydrží ještě 150 km... Takže jestli se ti začne chtít po 50 km, v pohodě to dojedeš :o)))
Já myslel, že pro ženský se přesně z těchto důvodů dělají ty sedla s hentou dírou...
Akorát když to nateče na zadní kolo, tak může být dobře zacákaná jezdkyně i případný jezdec v háku. Ale trychtýř a hadička podél zadní vidle by to sbad uspokojivě řešila...
Zkus tuto myšlenku dotáhnout a výsledek nabídnout zdejší dámské sekci k otestování :-))
Jedině že vy, pánové, začnete jezdit s bažantem... :o)))
V leže by to snad šlo, ale to by bylo potřeba důkladně prodiskutovat a mezi zdejšími "léžáky" a pečlivě vybrat prostatické dobrovolníky :-))
Pro našince to asi není úplně to pravé řešení, on ten houpající bažant by mohl za jízdy dost cinkat a teď mě ani není úplně jasné jak a za co ho zavěsit. Prosím aby se případné nápady moc nerozváděly, už předem mám divné svírání :-)
Kapalinou chlazené kotouče by taky nebyly marné. Asi si to nechám patentovat.
Teď tu byl, právě odešel :-)
Kapalinou chladí brzdy okruhové trucky a jaký při tom pouští čmoudíky. Dámy prominou,. teď jsem si představil jak dámská sekce sjíždí Velký Javor a chladí brzdy :-)))