Ahoj,
cetl jsem v dikuzi neco o Krakovci a 30 brodech. Zajimalo by me co je to za akci.
Diky Mirek
To je absolutně ta nejlepší štreka co sem kdy jel. Můžu jenom doporučit, je to zážitek.
Tak to napodobne :D hodne casne rano jsem vyrazela, cestou jsem zlomila rafek a tesne pred pulnoci jsem dojela s 202km :)
To my ujeli tak čtvrtinu, ale stálo to za to. Přebrodění Berounky proběhlo bez problémů, ale mlejn byl oplocenej a nedalo se to přelézt. Takže brodění zpátky a opětovné brodění na druhou stranu v docela silnym proudu. Do toho mě bodla fčela do chodidla a nakonec jsme vylezli v nějaké řepce a táhli to asi půl km řepkou a kopřivama, přičemž se nám chtělo brečet.A k tomu pralo sluníčko a asi 30 ve stínu. Takový peklo sem s kolem nezažil.
Ale nakonec ta cesta z Krakovce je taková pěkná odměna za prožitá úskalí a teď už na to vzpomínám s úsměvem. Každopádně přes mlejn příště ne :-)
http://picasaweb.google.com/humpliki/Krachovec#
Hele, hele, nevymýšlíš ty si trošku? Bodla fčela do chodidla v silným proudu (řeky)...
Chápu, že vy prašáci musíte mít vždy něco extra, ale vodní fčelu ti nežeru ...
8-)
Ne v proudu. Hned jak sem šláp na břeh. Tam ty krávy chlemtaly nebo co a jedný se nelíbilo že na ní stojim. Teď to byl strašnej masakr, noha natejkala, tak sem si hned obul tretru, abych se do ní ještě vešel, nevěděl sem jestli hned brodit zpátky, nebo čekat až začnu otejkat a dusit se, nebo jesti zakládat oheň pro navigaci záchranného vrtulníku. Teď si ze mně Tomáš dělal prču, prej ať si to natřu cibulí nebo voctem, tak mu řikám "jasně vole, já sebou vozim i tlačenku, kdyby mě nic nebodlo abych alespoň posvačil" - prostě koukal na mě jako by se nic nestalo, přitom já byl v poslednim tažení. Hrůza, masakr, katastrofa. Nebudeš tomu věřit, ale nakonec sem to přežil.