Chtěl jsem si udělat radost a nechal si namontovat k řazení i brzdám bowdeny značky NOKON. V první chvíli šly brzdy i řazení nějak ztuha, ale říkal jsem si že to není tak hrozné a že se to zaběhne. Bohužel se to zaběhlo tak, že je to čím dál tím horší. Díval jsem se na lanka a dali mi tam obyčejné nerez, což mě trochu udivilo, myslel jsem že by tam měly být lanka potažené silikonem, nebo se pletu? Tak se mi zdá že ty obyčejné lanka rozedírají tu silikonovou hadičku a je to čím dál tím horší. Myslím že budu muset koupit náhradní hadičky Nokon, originál lanka Nokon jsem nikde nenašel, tak budu muset koupit lanka potažená silikonem od značky Aligator a vyměnit to, nebo znáte kromě reklamace jiné řešení?
S Nokony zkusenost nemam, ale kupuju docela bezne bowdeny a nerez lanka a funguji normalne i v tech podminkach, v jakych jezdim. Tohle vsechno jsou veci, co se dost casto meni, takze to neresim a radeji driv preventivne prohodim par dilu, nez abych sel po nejake znacce. Vymeneny bowden s lankem funguje lip, nez X krat drazsi nemeneny.