SORRY ZA OFF TOPIC, ALE CÍTÍM POTŘEBU VÁM SDĚLIT NÁSLEDUJÍCÍ: Minulej týden byl fakt náročnej, víkend se taky nevydařil a prostě všechno stálo za prd... Proto jsem vyrazil na bajka, a světe div se, ani tam se mi neulevilo. ALE, potom jsem zavítal sem na tohle diskusní forum a po cca půl hodině jsem byl samý úsměv, často přerůstávající v záchvaty smíchu a absolutního štěstí - JAK JE TO MOŽNÉ? - Pravda poslední slova trochu navozují pocit potřeby psychiatrického vyšetření, ale abych přešel k jádru věci: DÍKY VÁM VŠEM VTIPÁLKŮM NAKOLÁKŮM, KDYŽ JE MI NEJHŮŘ A NEPOMŮŽE ANI KOLO, POMŮŽOU VAŠE DISKUSE. Už několikrát jste mi zachránili náladu, a to i přes to, že se tu často zabýváte tím, kdo je větší blb a kdo má či nemá právo sem přispívat. PROTO ZŮSTAŇTE TAKOVÍ, JACÍ JSTE A MAKE LOVE, NOT WAR. A JEŠTĚ JEDNOU DÍKY!!!
Problém prvenství slepice nebo vejce, ani nesmrtelnost chrousta jsme ještě nevyřešili, takže neboj, ještě chvíli to vydrží... :-)
První bylo vejce jelikož v době dinosaurů ještě žádné slepice nebyly.
A máme zaděláno na věžák... :-)))
Myšleno bylo samozřejmě slepičí vejce, jinak by se to dalo napsat taky takhle - co bylo dřív ? vejce, nebo dinosaurus ? :-)))
V případě položení otázky ve znění :
"Zda bylo dříve vejce či dinosaurus" by to bylo pravděpodobně opět to vejce ,jelikož vejce byla snášena jistě i před dinosaury.Tudíž otázka zda bylo dříve vejce nebo dinosaurus vyznívá úplně stejně jako první uvedený případ v podobě vejce a slepice.
A která stonožka, nebo co to bylo, snášela vejce ?
Tak jinak, co sneslo první vejce ? A kde se to tady vzalo, když se to z vejcete nevylíhlo ? :-))
Snad postupná evoluce či boží zásah ?
Jinak 2.pád slova vejce bude pravděpodobně stále vejce.Či je to snad jinak?
A co tedy bylo dřív vejce nebo ještěrka ? :-)
Váhám, jestli to myslíš vážně nebo je to provokace. Takhle v neděli po obídku ... 8-)))
Naprosto vážně, víkendová deprese vyústila v potřebu navodit zde pozitivní atmosféru a pokusit se upozornit na to, že je třeba vážit si lidí, kteří poradí nebo aspoň pobaví, bez nároku na honorář. A je jedno, jaké mají názory, pohlaví, náboženské vyznání, nebo k jakému živočišnému druhu patří ( "brum, brum" ). Kašleme na spory a buďme rádi, že se máme.
máš při čtení lidí na tomto foru pocity absolutního štěstí? něco takového jsem necítila už leta... asi vnímám obsolutní štěstí jinak...
Samozřejmě se najdou lidi na ránu, ale většina mě pobaví a sem tam se člověk i něco užitečného dozví. A to absolutní štěstí bych nebral absolutně vážně, jen +,- .... ikdyž + a - v absolutních hodnotách vlastně neexistují :-D jejda, asi to nebude drogama, něco do nás pouští přímo z tohodle serveru a mimózujou nás tím.