Zakládám na toto téma nové téma.
Zdravím šéfe :-))
tak já tam byl a líbilo se mi okolí moc. Kemp byl v pohodě, tak já bych byl pro! Jestli teda ukočíruješ pořádat v jednom měsíci lehosraz a ještě nakoláckej....
Pokud jo, tak klobouk dolů!!!
Pomůžu ti jak budu moct, ale nevím jak... Řekni si!
Já sem za!
Koukal jsem na mapu, je to hodně na severu. Nebudou tam lední medvědi ?
Ale průvodce na to mám, jmenuje se "Poučení o Rozkoši". Musím se na to podívat, napsal to nějakej mnich.
ten průvodce je z východu, ale určitě s ebude hodit i na severu. Vem ho! :o)
Já to teda vezmu, mám to v několika vydáních. Jedno je i z obrázkama. Jen si říkám, když to psal nějakej ten asketickej mnich jestli to nebude taková ta puritánská nuda.
Von je to spíš takovej manuál, jak to dělat a kdy to nedělat, ten Vatsjájana musel mít bohatý zkušenosti. Hlavně abys nedopad jako já s manuálem k nový televizi - nepovedlo se mi ani nastavit kanály. :-)))
uvidíme. On je to poměrně složitý manuál, ale řekl bych, že když se nás na to sejde hodně, tak to nějak dáme dohromady....
A bude jen teoretická příprava nebo i praktické ukázky? 8-)))
no to já právě myslel, že budou praktické zkoušky dle manuálua ve skupině....
Jestliže to mají být zkoušky, hlásím se do hodnotící komise. 8-)))
no jo učitelka.... Hodnotit, organizovat, ale neúčastnit se... Tvoje chyba :o)
Jo, to by šlo... Červená tam je, dokonce až na Staré Bělidlo vede, i kolem Viktorčina splavu, zkrátka kolem řeky, pohodička, žádné stoupání, však to známe...
... a trochu asfaltu pro cykloturistky, prosím. 8-)))
asfaltem zmrvily krásný cesty, vhodný i pro cykloturisty, kolem pekla. ani mi nemluv:-(((
A bude ještě hůř :-(
http://www.nakole.cz/diskuze/8680-tema...
Kdy?
Fajn, ještě bych docela ocenil nějaké bližší informace ;-) zatím jsem se tady dozvěděl pouze jen to, že je to na konci září :-) Kde to bude, jak to bude atd. ?
Házení perel sviním :-))) dlouhodobá předpověď hlásá, že noční teploty klesnou až na mrazivých +12, denní JEN kolem 20. Takže rozhodně nic pro Tebe :-))
Neštvi, už jsem si takovéhle podmínky vyzkoušel na letošních Prčicích (dokonce v dešti !!! :-))) a není to zas tak hrozné ;-)
Njn, jeden den se to nechá zvládnout, ale tady budeš tři noci v promrzlé a vlhké chatce .-))) A chatku jsi si v Prčicích asi nezkoušel, tak to by chtělo důkladně zvážit))) Nechoď do toho tak bezhlavě :-)))
kde? dyť je to v nadpise. Na Rozkoši....
http://www.mapy.cz/#st=s@sss=1@ssq=rozko%C5%A1
Takže kde a kdy je řečeno a jak to bude je snad taky jasný ne? Pojede se na kole a večer se bude kecat a bavit...
CO tam máš dál?
Nojo, ale jak mám asi tušit, že to je zase nějaká vodní nádrž ? ;-) Těch Rozkoší je v republice několik...
Dík za upřesnění !
Jířa se zase spletl, není to v nádrži, ale v kempu
http://www.atcrozkos.cz/
a v chatičkách jsou wafky, tak se neboj Mikuláše v létě.
Jsi si, Jurimíre, tím umístěním zcela jistý? Já teda moc ne... Nevidím tam žádný ostrov... :-))
tak si přepni na turistickoua uvidíš ho....
Přepl... Já tam vidím nějaký prostor mezí písmeny dé a er. Ale na ostrov to moc nevypadá. Ten je o krapínek vejš a západnějic...
Jako soráč, ale já vodu můžu iba v zmrzlom stave, aka sníh. Možná bude a je někdo nadšen z vodního lůžka uprostřed rybníka, já ale teda ne-e, dal bych coby suchozemec přednost suché zemi...
:-)))
jaký vodní lůžko uprostřed rybníka? CO to plácáš? Ostrov tam sice je, ale pidi a hlavně nevím jak na něj. u tý nádrže je nabřehu normální kemp se vším všudy. A dost velkej. Když budeš chtít tak samozřejmě můžeš spát třeba na nafukovačce uprostřed nádrže, ale furt nechápu proč????
Hele, klídek... ;-))
Jen jsem si trochu udělal srandičku z toho, že ten tvůj link na mapu ukazuje doprostřed rybníka. Pravda, chtělo to tam, k tomu linku, ještě připsat "a tady budeme bydlet", aby to bylo dokonalé... ;-))
Poslední závody mám 12.9. takže bych se zdovolením také přidal.. aby se kolo jednou dostalo ze zasmrděné benzínové garáže taky na vzduch :-)
Když to jen trochu půjde, moc rádi se s Fafejtem zúčastníme. Stále doufáme, že se nám na podzim povede rozjet hrubá stavba našeho domečku :-)))
Proto jestli se přihlásíme, tak to bude na poslední chvíli.
rozjíždět hrubou stavbu na podzim je dost riskantní, alespoň podle staročechů
Co naděláš, od nového roku honím veškeré dokumentace a povolení a stále nic. Jelikož bydlím na vesnici, na černo si nedovolím ani prdnout. Takže uvidím, ale rozkaz zněl jasně - hrubá se střechou do zimy, aby vymrzla.
No jde o to, jestli HonzaK neměl na mysli jinej podzim...
:)))
Myslíš mejch pětadvacet, to snad né :-))))
a ja polozim klasickou otazku... kdo to pojede z Prahy na kole? :D
Dobrá nabidka :-D Když bude čas... a amíci mě nezničej...