Tak poslední jedinci, do středy máte šanci upřesnit požadavek na stravu (snídaně a večeře). Očekávám od Ai, Bu, Banána, HMS, Ildi, Jerguše, Jindřišky a Radima, Johna, LeeLoo a Jirky, Pepeho, Petry a Petra, Radky, Strejdy Libora a eventuelně dalších o upřesnění :-) Ti co jsem je nejmenoval jsou pořešeni a zaznamenáni :-)
No dobrá, ještě jednou to napíši, když se Ti nechce to vlákno číst :-)
příjezd čt 3 osoby, bez večeře
pá, 3x snídaně, 3x večeře
so 3x snídaně a možná 3x večeře, ale asi po krátké společné vyjížďce odjedeme na vlak.
Tak hele :-) vlákno jsem četl celé a o jídle jsi myslím nemluvila. A slovo možná neberu, já objednané a nevyzvednuté večeře platit nebudu. A to znamená, že v sobotu jste BEZ večeře. A ne možná :-)
Chtěla jsem tě toho ušetřit, ale když si to žádáš...
Takže prosím
2x snídani (pá, so) - hodně ovocného čaje, 1x fenyklový čaj, 2x silnou kávu, jogurt, kiwi a to vše servírovat do postele cca v 7:00
2-3x večeři (čt, pá, so) - bez masa, bez knedlíků, bez čokolády - prostě brambory nebo rejži s máslíčkem
na svačinklu mrkvičku
na obídek sůl s chlebem a nějakou vodu a bodly by i suché těstoviny se sýrem
a do )( se už pošlu sama :o)))
už teď lituje, že tohle vlákno zakládal :-) ještě, že Jurimír je tak daleko, chtěl by domácí chleba, kořínky atd..
A Radmila by si dala zázvorové pivo :-)
Ať Radmila raději nemyslí na pivo, ale na jídlo :-)
Jo a doufám, že je cestou vždy plánovaná cukrárna :o)))
Cukrárna je celou cestu, makro bonbóny rakvičku hrrravě nahraděj .-)
Lepší šatit než živit...:))
Šatit?? Ty mini zas tak nestojej, koupíš u ťonků dlouhou sukni za 30 a naděláš z ní troje :-)
Zkus se domluvit s kuchařem, ale pak mám strach, že budeme vo hladu fšici. Pak si půjčím od našich táborníků polní kuchyň a můžeš místo ježdění na kole, dělat vedoucí kuchyně. V jedný várnici můžeš mít čaj, v druhý ovesné vločky a ve třetí, tam bude něco dobrýho pro nás normální.
Jak vo hladu fšici... Já budu mít bříško plný :o)))
Stejně je to děs - já jsem tak nenáročná - jen suchý brambory s máslem chci a to je skoro všude problém...
Každej mi k tomu rve řízek nebo nějakej hnědej tekutej fujtabl...
Ale neboj, když bude nejhůř, beru si svoje "vepřo-knedlo-zelo v lahvičce" a kus chleba mi když tak vyhodíte oknem a kuchyň je vaše :o)))
Teď jsem si všimnul, že mi tam chybí :-))) tak tam ještě dodávám ))))
A na co ty jizdis?
Hele, )( je asi prdel, vid.
A vis co je tohle (.)(.)
A jak to vypadá náčelníku s cenou? Já sem chudý student... Zajímá mě spíš večeře. Pokud je poblíž obchod, tak snad ani tu nepotřebuju :-D alespoň, kdyby v sobotu bylo otevřeno...
http://www.rz-radost.cz/index_cz.php , jinak cena je dle nabídky na stránkách Radosti, tj. tuším snídaně 50,- a večeře 60,-. Na podzim jsme tam snídali a večeřeli. Snídaně typu housky, chleby, máslíčko, sýr mazací, paštika, med, mléko, zrní a podobné lupínky, čaj, káva. K večeři byl myslím guláš s knedlem. Takže normální strava pro nenáročné. Bohaté švédské stoly fakt nehledejte:-) Obchůdek, který tam je netuším, jestli bude otevřen. Jinak na "čtrnáctce" funguje hospůdka, takže večer je možno si tam dát nějakou klasiku typu utopenec, zavináč, párek a k pití pivečko, vínečko, panáčka i nealko včetně čaje a kávy. Jo a nevím, jestli jsem Ti to řekl, ale platím Tobě osobně "všechny" večeře, nebo "všechny" snídaně :-) záleží, co si zvolíš. Ta plná krosna se nějak zaplatit muší :-)
Plná krosna?!? Ty jo, to snad Banán vočesal švestičky v celých Středočechách :o)))
Rulanda se nedělá ze švestek :-)) ale ze šedýho vína :-)) a nečesal ve Středočechách ale v Bílovicích :-) Tuším Velkých))
To nestálo za řeč... ceny jsou slibná, tak to si dám večeře, čt, pá, so :-) Snídaně si snad nějak zařídim :-) Jen nevim, kdy se sbalim....
Večeře ve čtvrtek hromadně neobjednávám :-( tím že jsou různé časy příjezdů a každej má ještě pekáče buchet a řízků tak je to podle mně zbytečný. Takže hromadné objednání hromadného prvního jídla začíná páteční snídaní..
mám dotázek na ubytování, bude to jako na Mácháči, voňavé povlečení a polštářek pod hlavu? na spacák mi nezbyde místo ani na povlečení. děkuji
Předpokládám, že tak to je, prověřím a potvrdím :-)
Díky, werte, že se o mě staráš :-), ale já jsem zrovna v období, kdy zase hubnu, takže "sám si vařím" :-).
Postačí mi přístup k elektrický zásuvce, abych moh vařit čaje :-)))
A jak to děláš? Já jsem zase v období, kdy nabírám jako prase .-) takže jídlo Ti objednám a sežeru ho sám :-))))
Vono se to někdy schumelí i tak, že člověk je v hubnoucím období a přitom nabírá :-)))
Ale abys teda věděl: už dva měsíce mám svého OBEZITOLOGA (!!!) - a vvvo tttom tto je :-)
Tak odborníka nepotřebuju, teorii mám zmáklou do nejmenšího detailu. Přesně vím jak na to. Ale je to vvvo tttom, že nemám tu sílu nenažrat se :-) Prostě nejsem línej :-)
Takhle spokojenej výraz jsem u velkoadmirála ještě neviděl, zabijačka dělá divy
http://wert.rajce.idnes.cz/Majova_zabijacka./...
Měl jsi mi toho obezitologa v pátek poslat :-) Já bych ho naučil správným mravům)) http://wert.rajce.idnes.cz/Majova_zabijacka./... a pak by Ti neblbnul hlavu sojou a čajema :-)))
Jenom abych nezapadl :-)
Pátek 1x večeře
Sobota 1x snídaně 1x večeře
Neděle 1x snídaně
A Tvůj parťák je bez stravy? Tuším, že jsi uváděl že jedeš s někým.. Nebo jedeš sám?
Tak kolem oběda upřesňuji do Radosti počty strávníků. Tak jestli se někdo ještě rozmyslel, tak prosím sdělte sem do oběda. Díkes.
Jen jsem chtěla všem oznámit, že není potřeba si brát spacáky, v chatkách jsou deky s povlečením.
vezmeš spacak! Breclav poprve vidim velmi tenke deku,mohla vzit spacak. Pred breclav ja myslela,že normalne přikrývky,bylo to zima.Kdyby tam byla prikryvka,nemusim spacak,diky teple pyžamo.
Ono totiž bylo před tím měsíc poměrně teplo, v noci i přes 20 stupňů. A ten kemp je v provozu jen v "letní" sezoně, tj od 1.5. (nebo tak nějak). A v létě v těch chatkách musí být vedro jak v pekle... Takže proto jen ta tenká dečka.. Ale ráno jste nějak moc zmrzlí nevypadali :-) A chtělo to hlavně taky pořádně zahřát na kole v kopečcích; teda v krtincích, kopečky teprve budou;-))
O spacákách taky nikdo nemluvil :-) o dekách se vědělo, jen jsem zjišťoval, jak jsi chtěla, jestli jsou voňavé a to se mi nezdařilo :-)
Trošku jsem tu zabloudil... :( 3 témata k jedné akci?... Už to tu někdy bylo? To jídlo,... Nenašel jsem se sice v horním seznamu, ale prosil bych od Pá. ráno do Ne. ráno polopenzi. ď Bohužel do poslední chvíle nebudu vědět, zda se dostavím. Nějaké rodinné trable. Držte mi palce... :\
Tano, Tano, každý máme nějaký ty trable, ale každý musí pochopit, že když se objedná jídlo a ten kdo objedná nepřijede, někdo to musí zaplatit :-(( Takže palce držím a když by jsi z vážných důvodů nemohl přijet tak se to nějak udělá :-(
Moc se omlouvám. Ještě včera to vypadalo slibně. :(( Nejedu... :( Mrzí mne to.