Vikend se blizi a tak jsme s Pro_pou vymysleli vyjizdku na sobotu.
Sraz v 9:30 pod Barandovskym mostem na Branicke strane. Pojede se podel reky na Brdy a pres cazatek Brd do Haloun na obed. Cesta zpet bude smerovat pravdepodobne jinudy, ale jeji presna trasa se upresni pri vyletu podle pozadavku.
Tempo bude pohodove, precejen jsem 14dni nesedel na kole.
Ráno nemůžu, ale třeba se potkáme odpoledne, dám někomu vědět smskou. Ale hupíky asi vynechám :-)
a uz jsi hupiky jela? ja si nejsem jist, jestli na ne trefim.
jsem doma... 100km
Propa navigoval pro me uplne novejma koncinama. Nektere sjezdy byly naprosta lahudka (napr po modre do haloun).
Seslo se nas celkem 6 a vsem dekuju za spolecnost a trpelivost (njn, byl jsem do kopcu nejpomalejsi)
Dnes to bylo dobré, společnost, počasí, obídek, škopíček :-), měl jsem jet ještě na chatu, ale nakonec jsem to odložil na ráno, přece jenom bych to nestihl do světla. Díky.
Mně to dalo 90 km a 1050 výškových.
Jo a abych nezapoměl, co jsem Jirkovi77 slíbil, a to je, že jeho 29" bike si netroufnul na modrou směrem do Haloun a přesvědčil Jirku, aby jeli po té široké cestě. Jsem si myslel, že to bude pro 29" lahůdka a ono nic, zlatá 26", ta se nebála a dala jí :-)))
moje 29 je pohodlna a rozezrana stejne jako ja a pracne ziskane vyskove metry radsi zuroci v riceni se zavratnou rychlosti po lesni ceste, nez v nejakem kolmem kotaru :)))) a zase v vyjezdu na babku dala prvni velekrpal az za zlom stoupani a druhy zcela, i kdyz tam beru, ze to muze byt nahoda, ty balvany byly hodne zakerne. a ja jsem tam malem vyplivl plice :(
a bylo to super, vetsinu koncin jsem sice znal z nezapomenutelne vyjizdky "bajkr vodi nakolaky za nos a krizem krazem brdy, slibujic za kazdou zatacku rovinu berounskeho udoli", ale neuskodi si je zopakovat. presne jak rika propa, spolecnost, obed, pocasi (ouplny cervenec) i skopek super :)
"moje 29 je pohodlna a rozezrana stejne jako ja a pracne ziskane vyskove metry radsi zuroci v riceni se zavratnou rychlosti po lesni ceste, nez v nejakem kolmem kotaru" - chápu, musíš její selhání nějak okecat :-)))
protoze propa asi nekam zasantrocil svuj zaznam, dam tu GPS trasu jizdy ja
http://www.bikemap.net/route/164960