Zdravím,
nevíte náhodou jestli se do ZOO ve Dvoře Králové může i na kole / s kolem? Mám totiž celkem nákladné kolo ověšené výbavou, takže nepřipadá v úvahu že bych ho nechal někde ve stojanu před ZOO.
Díky za informaci
lepši 1 z tve kamaradi hlida kolo. my vždy domluvili kdo službu hlida kolo.
No s tím by byl trochu problém, protože jezdím sám :)
aha,jinak nemusiš jit do ZOO. Hlavne maš kolo než starost zavolat policie kradež kolo.Vloni nekdo nechal skladaci kolo u trojske ZOO,sbohem bez kolo.
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=7643...
Nekolová a mimo téma poznámka: Jako rodič doprovázející školní výlety jsem právě ve Dvoře Králové došel k názoru, že jezdit do ZOO v červnu je ztráta času. Zvířata nervózní, personál protivný, vše zjančeno ze řvoucích děcek. Byl jsem ve Dvoře v polovině června a na konci července a byly to dvě naprosto odlišné ZOO.
Není nic jednoduššího než se zeptat přímo u zdroje :
[email protected]
Určitě ti odpoví, řekl bych, že do někjterých pavilonů tě s kolem určitě nepustí.
Nedovedu si nějak představit, kdyby se v těch davech proplétal někdo s kolem. Nedej bože, že by se sešlo těch kol víc. Snad možná u výběhů gazel vzadu u Safari.
Nikdy jsem tam žádné kolo uvnitř neviděl. Zato jsem viděl tisíce lidí, jak se o víkendu drali dovnitř, auta stála až na půl cesty k Bílé Třemešné a ve městě byla poskakující kolona od benzínky u kruháku... Brrrrr, tam to muselo vypadat...
v pražský zoo jezdí na kolech personál...
Takže řešení je ! - sehnat montérky a visačku... :-))
podle oblečení moc poznat nebyli, ale ty kola poznáš. Černožlutý s nápisem Zoo Praha... :o)
takže řešení je sehnat čenou a žlutou barvu a nápis zoo praha :o)
Akorát, že kalasnikov by se chtěl jet podívat do ZOO ve Dvoře a to je poněkud jiné město :-)
Tak sem se jich emailově ptal a prej ne. To mě teda naštvali, ale hlavně si ubližujou sami sobě, protože přicházej o slušný tržby od kolistů, kteří nemůžou kvůli kolům dovnitř a že jich je jak máku.. A teď navíc budou čelit krachu až z nich vysoudim balík za diskriminaci pneumatikomobilních spoluobčanů...
Rozhodně to udělej, taková svévole, jeden tomu nechce věřit, že je dvacet let po Veliké Sametové něco takového možné!!! Určitě v tom jedou kryptobolševici. Ale nebude to lehký. Ani se Sokolem, Teryngelem, Lžičařžem nebo Slámovou.;-)