potřeboval bych někde sehnat takové velké berany či speciiílní řídítka pro cyklocestování.. neporadí někdo prosím?
co obchod, nebo e-shop ?
Proč mám furt pocit, že si sem chodí hrát sedmáci ze zvláštní ? Vždycky jenom poslabší dotaz a pak už žádná další reakce tazatele... (třeba to zrovna tady vyjímečně bude jinak)
nevím, proč máš pocit, že sem chodí 7máci ze zvláštní školy, ale ...
kdybych se neptal v cykloobchodech a kdybych se nekoukal po netu po shopech, tak bych sem nepsal.
nevím proč, ale tvá odpoveď "v obchoděě, na internetůů" mě připadá poněkud jako ze zvláštní školy.. ./
Hele, než si to začneš nějak na sebe vztahovat, tak si to přečti ještě jednou. V poslední době sem opravdu chodí ufrknout provokatéři s dost bídně specifikovanými dotázky nedotázky.
Psal jsem taky doušku do závorky, že tohle třeba nebude ten případ, takže není. Sorry.
A jinak, kde jinde chceš řidítka shánět, než v obchodech ? Vlastně jo, ještě inzerce. A teď už je to asi všechno...
A co se ti zdá na mé radě s obchody nedostatečného ? :-)))
A v cyklokšeftech jsi se už poptával? Jinak jsem v Red Eight viděl, že se začánají prodávat ty archaický multipolohový řídítka, co mají v oblibě nejmě Němci.
poptával.. co je to red8?
Dobrý den,
jsem tady taky nový a chtěl bych si koupit nové kolo. Mám si koupit takové to s těmi tlustými pneumatikami nebo raději s uzšími? A hlavně aby to mělo to Šimáno. Děkuji za radu.
a sakra.. tady je někdo hrozně chytrej..
A nejsi ty s panem Alzheimerem příbuzný nebo to spíš vypadá , že ti nedorostlo patřičné nožství buněk v té nejdůležitější dutině. Možná , že nasazením beranů by se to spravilo ;o))
no jo.. :D ty budeš takovej ten hroznej chytrej čecošvejk, viď..
díky za radu.
Taky se přidám. Je obrovský výběr vlaštovek nebo rovných řidítek a k nim různých rohů. Ale chybí bullhorny (rovná řidítka s rohy ale z jednoho kusu trubky) a konkrétně já bych rád pořídill něco jako vlaštovky s dost velkým průhybem: říká se jim myslím Albatros. Například Bontrager dělá řidítka Satellite trekking (není to úplně ono), ale oficiální dovozce je v nabídce nemá. Nebo řidítka co má Kona Ute (znám jen z obrázku)? A uznávám, že mi jde o to odlišit se za každou cenu, ale kromě toho jsem měl taková řidítka na starém zděděném favoritovi a byla extrémně pohodlná. Kolo ukradli dřív než se řidítka mohla únavou zlomit.
Asi pro tohle pohodlí budeš muset vyrazit "za hranice všedních dnů"... Naši dovozci jsou dost úzce zaměření jen na to, co zrovna frčí - a frčí vybavení pro "závodníky" :-)) Ochota dovézt něco jiného je dost malá, protože by šli do obchodnického risku a tam se jim nechce. V Německu jsem teda na krámě potkal sortiment s podstatně širším záběrem. A co nebylo na krámě, to se objednalo podle objemných katalogů. U nás slýchávám - my vedeme tohle a tamto a dost...
Vymlouval jsem v duchu na to, že virtuálně je nemůžu koupit, když jsem z nich neviděl víc než pár pixelů. Ale v Schengenským prostoru bych je někde sehnat měl, uznávám. Aspoň se mi ulevilo, když jsem si postěžoval :)
Tohle bude ono
http://blog.sme.sk/blog/2902/154582/ASTAR...
Nevím kde všude nakupujete, ale kdykoli jsem chtěl po prodejci co normálně nevedl, tak na mne vytasil hromadu katalogů od výrobců, od kterých měl na krámě především to "normálnější" zboží, našel v nich přesně tu věc a nabídl mi objednání... Sice to pokaždé nějaký ten týden trvalo, ale sehnat to byli schopni skoro pokaždé...
Berany jsou na silničce, na crossu a MTB jsou bullhorny ..
(Nesprávně se říká bullhorny i rohům ..)
Sice s půlročním zpožděním, ale situace na trhu s bullhorny je furt mizerná.
Nabízím nové černé bullhorny: 1) Fe s konci vytočenými nahoru za 150,-.
2) Al s konci zatočenými dovnitř (jako řízení v letadle), za 380,-. J.
http://sport.avizo.cz/nova-riditka-za-55...
V příp. zájmu vyfotím i ty druhé bullhorny. J.