Kdepak, tentokrát žádná přemíra iontových nápojů. Naopak seriozní výjezd na Tesák /Hostýnsko- vsetínská hornatina/ a opít se člověk může i silným jarním vzduchem :-). Propozice jsou jednoduché - vyjeď, kdy chceš, kudy chceš a ve 12:00 /plus,mínus/ přijeď na Tesák - bývávala tam bouda busové zastávky u parkoviště - místo srazu. Další by se vidělo na místě - volba občerstvení, společná zpáteční jízda apod. Pěkné velikonoce. Laďa
Laďo, taky přeju pěkný velikonoce. Že nepřijedu už víš. Motorák potřebuje po zimě už na vodu. Budu jezdit i v sobotu, kdybys náhodou zabloudil k Moravě, tak se budu pohybovat mezi Kroměříží a soutokem Morava - Bečva pod Troubkama.
Vyrazím už v 8 a vezmu to z opačné strany, tam to mám dost neprobádané. Jestli nezabloudím, přijedu.
s mírným časovým odstupem chválím účast /Mrtvola -výborně, nový člene!, Pedro, Radek/, cesta tam byla proti nechutnému, studenému protivětru - třikrát FUJ!, za Bystřicí už sluníčko. Chata na Tesáku - plná smradu z cigaret a přeblafnutého oleje, ještě, že se dalo sedět venku /Zubr Gold v silně podprůměrné kondici/, zpět jsme jeli jako dacani, páč nás fujavák tlačil. Zubr Aréna Přerov byla druhou občerstvovačkou, bohužel, s hodnocením 3 mínus, pak už Troubky,Dub a k domovu. Mě to dalo cca 120 km. Příští neděli přivítáme /možná/ dalšího člena a padne méně náročný Kosíř s následnou degustací u Kinga Ječmínka.
Njn, takhle to dopadá když kašlete na oficiální Nákolácké vyjížďky ;-)
My jsme se v sobotu měli suprově, počasí dokonalé, trasa tak akorát a návštěva dvou pivovarů po cestě také měla něco do sebe ;-)
ale jakýpak "kašlete-kašleme"?, ale kde je Plzeň a kde jsme "me hanáci"? :-). jináč máš pravdu - sobota byla špicová, neděle přinesla výrazné ochlazení - při cestě tam jen kolem 10 celsiů
Ale jo, to ode mne nebyla žádná kritika ;-)
šak vím, ne :- ). jenom by mě zajímalo, kolik se sjelo vás? /my, když vytvoříme čtyřčlennou letku, tak už to považuji za solidní účast. na druhou stranu - mě toto komorní pojetí max. vyhovuje/
Stačí jako důkaz tohle ? ;-)
http://jurimir.rajce.idnes.cz/11.-12.4.2009...