Jo, podle toho, jak používá oba rody, je to hermafrodit.
Od lékaře příjde muž s diagnózou hemoroidy. - "Stará, máš mě masírovat. Počkej, jak to ten doktor dělal? Levou rukou mě chytil za levé rameno. Pravou rukou mě chytil za pravé rameno .... Do prdele, čím mě to ten doktor masíroval?!"
jo jo taky jsem dosatl aobálkou tenhle SPAM:
17:36 amilove
Ahoj,
Mé jméno je Ameira, viděl jsem váš profil dnešního a stal se zajímá vás, já bych také chtěla vědět více o vás, že jsem čekal na ohlasy od you.i bude líbit vám odpověď mě s mou e-mailovou adresu. Tady je můj e-mailovou adresu ([email protected]) jsem něco velmi důležitého říct, hodně lásky, vaše
Ameira,
‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘
Hola,
Mi nombre es Ameira, he visto tu perfil y se convirtió hoy interesado en usted, también me gustaría saber más acerca de usted, estoy a la espera de saber de YOU.I como si se me responde con mi dirección de correo electrónico. Aquí está mi dirección de correo electrónico ([email protected]) tengo algo muy importante que le diga a usted, mucho amor, su
Ameira,
Jak tak koukám, tak by mě spíš zajímalo, kdo tu obálku nedostal...
Já bych řekl, že jenom ti co nejsou zaregistrovaní a tak nevědi o co přicházejí :-)
Já, já, já! Já jsem ji nedostala!
Ale ani po ní netoužím. 8-))
Překvapuje jak málo stačí k radosti, stačí něco nedostat a radosti je plný dům :-)
Já to teda dostal ;-) Jenom teď nevím co z toho plyne :-)
že tě má minimálně jeden člověk rád:-D
Taky jsem to našel, ale nemám z toho pocit že by mne měl někdo rád. Spíš že mne nějakej otrapa votravuje...
:-(
Omlouvám se Jardovi, to mělo být na Tebe Básníku :-)
Já vím. Ale zabil nee, proč bych ho zabíjel. Spíš to ve mně vzbuzuje pocit, že bude něco vnucovat (prodejce něčeho nebo spasitel světa). A toho mám dost když vyjdu na ulici. Ještě že na kole je pokoj (tedy při jízdě, tady už to taky houstne) :-)))