Čím víc adrenalínu, tím víc je to to ono! Riziko? Pche, zatím jsem měl vždycky štěstí! Musí to vyjít! Nestraš, ty svý kecy si nech pro sebe ...!!!
Zdá se mi, že jsme fascinováni smrtí:
"Vrah je BOREC! Nebojí se! Tý vole, mít tak samopal ..."
Co vy (my) na to?
8-(
Hele Pavko, co to hulíš? Není to moc silné? :-)
Jestli narážíš na nošení přílbic, tak to už se tu probíralo několikrát a výsledek byl ten, že si tu lidi začli nadávat a stejně se nic nevyřešilo. Je to téma nasírací, stejně jako auta kontra kola.
Jestli jsi ale myslel něco jiného, tak se přiznám, že jsem to nepochopil.
A tomu, žes to takhle pochopil, se divím. Já to pochopil úplně jinak. Ale nasírací to určitě pro někoho bude, nějaký tipy mám.;-)
Vzhledem k tomu, že se tenhle příspěvek objevil hned po tom, co se tu řeší helmy, vyvodil jsem závěr - patrně mylný, že by to mohla být reakce na sebevražedné počínání určitých individuíí (včetně mě), které hanebně hazardují se svým životem a psychickou labilitou těch, kteří se na to nemohou dívat.To je panečku souvětí :-)
Jak jsi to pochopil ty? Jako povzdech nad morálním úpadkem lidstva? :-)
koukněte na web zlutaraketa.cz. z široké nabdky adrenalinových zážitků si vybere kdokoli..
Je tam spousta i pro ty pohodlnější a lze objednat hned. Navíc okamžitě víte, kolik co stojí
Asi jsme, no. Ale vždycky, pokud sahají prameny, jsme byli. Jen tu fascinaci uměly některé kultury lépe zpracovat, jiné zas hůře...
Maminka s kočárkem a to batole má čepičku s lebčičkou. Jsou oba IN!
Vozím na tříkolce pirátskou vlajku, tak nějak pro srandu, pirát silnic se svým průměrem 20 km/hod asi nejsem. :-))
A vůůbec si nepřipadám IN, spíše pro srandu a o to jde, budit na našich silnicích trochu uvolnění a smíchu. :-) Takový jsem já, pirát Juras. :-))
Jo jo, pořádný adrenalin máte, když vám auto zachytí dítě, které sami nutíte na kolo. Gratuluji zodpovědní rodiče. Dnes už jste jeden jedenáctiletý zářez do řídítek získali.. Myslete trošku.
Cpu to do kazdeho tematu proto, ze jezdim ozrali autem casto a rad bych, aby se mi pak nemotali na cestach cyklisti a chodcy, tak koukejte zustat doma. A hlavne nepoustet deti ven, kdyz muzou byt ozrali ridici. Myslete trosku!
Narozdíl od tebe zvládám gramatiku.
I když jseš opitý ?
Bohuzel, je to trend doby, ale snad to prejde driv, nez se vsichni pozabijeji pri tech nejruznejsich adrenalinovych cinnostech.
proč? Je nás už moc a tohle (když se každý zabije sáj při zhovadilostech) mi přijde lepší varianta než válka (kde zabíjíš někoho jinýho)... :o))
Tak, tak. Když už někdo chce mermomocí ubližovat tak by měl jen sám sobě.
Nevím, zda je to adrenalin, ale před půl hodinou jsem se vrátil domů z jízdy a ne v dost dobrém stavu. 30 km od Brna nádherné počasí(slunce peklo) a 10 posledních km jsem jel v průtrži mračen, zdolával zaplavené úseky, domlácený jsem od krup a prsty mám doposud necitlivé od promrznutí.
Ja byl ted v krame a taky to byl adrenalin....