Potkala jsem dneska jednu cyklistku, která měla na vyjížďku udělaný perfektní make up včetně rudých rtíků. Nepropásla jsem nějaké novinky v cyklistické vizáži? Nejsem "out", když nejezdím podobně upravena?
Přemýšlím o koupi tmavě červené rtěnky. Ladila by mi barevně ke kolu. 8-)))
Také jsem dneska na Hřebenech jednu takovou potkal. Ale bylo jí to asi na nic - partner si toho evidentně nevšímal a hnal to 50 metrů před ní, ona supěla v závěsu. Zpětná zrcátka neměl... :-)))
Třeba to nebylo určeno pro něj, ale pro ty, co jeli proti. Tys je předjížděl nebo míjel v protisměru? 8-)))
Parkoval. Malej zmerčil potok a potřeboval do něj půl hodiny hazet kamínky a šišky... Pro mě to tudíž jistě určeno nebylo... :-/
Vypadá to, že toho lituješ. Šišky a kamínky nebyly lepší? 8-)))
Litovat? Já? Proboha ne!!!! Mám doma lepší. Moje drahá polovička nikdy nejezdí v padesátimetrovém závěsu!
(Máme totiž takovou dohodu: kdykoli jedeme spolu, jezdí ona vpředu ;-))))
A ty za ní jedeš v háku? Pěkně schovanej? Taky dobrý. 8-)))
A jé, to jsem si zas naběh na kudlu! :-))) Mám to tak nechat a přát jí, že z toho vychází jako borec, nebo mám mluvit pravdu? :-)))
Pravdu a nic než pravdu! 8-)
Ok. Jezdíval jsem vpředu, v kopci vždycky ujel a nahoře čekal. Časem jsme zjistili, že nás to takhle nebaví. Od té doby jezdím vzadu a musím říct, že mě překvapilo, jak moc to posiluje nohy, když jezdím kopce asi o polovinu pomaleji, než bych chtěl. Pořádná makačka!
Pokud dupem proti větru, střídáme se. Ale jízda vzadu má pro mě ještě jednu nezamlčitelnou výhodu, která je tu často přetřásána, takže ji netřeba znovu vypisovat. Viď, Jurimíre? ;-)
Jo, tak tyhle marný stíhačky taky často potkávám. Chlap si v kopci honí ego a plive plíce o sto metrů vepředu a ženskou nechá plácat vzadu.
Jednou se dokonce v silnějším protivětru za nás boreček schoval a křehotinku nechal vichru napospas :-))
já bych to viděl veskrze pozitivně, že i tenhle typ manekýn se nechá zlákat k pohybu. Měl bych z toho prostě jen radost a třeba časem přijde i na to další...
Jéjej! Zapomněla jsem podotknout, že to byla taková "manekýna v. v.". 8-)))
"ve výslužbě" nebo co zanmenaj ty véčka?
jestli jo, tak bych byl tuplem rád.
Přesně jsem věděla, že takto zareaguješ. 8-)))
Jo, věkem se blížila mému věku. Takže si máme my "mladice" na Velikonoční jízdu taky něco naplácat na obličej? 8-)
fuj to určitě ne, já překytovaný obličeje fakt nemusím. nemám to rád, nelíbí se mi to a nelíbám se s takovýma! :o)
Myslel jsem to tak, že když je to manekýna celý život a na sklonku života( :o) ) se odhodlala k pohybu, tak bych z toho prostě měl fakt radost a bral to pozitivně a prostě jí to přál!
Když jsou ty velikonoce, tak cpo třeba se posadit proti pěkné kraslici a zkusit se ji vyrovnat :-)
Myslíš něco na způsob modelu "Marfuša"? 8-)))
No, třeba, ta byla taky úžasná :-)
Po vyjetí prvního kopečku bych místo obličeje měla zajímavý abstraktní obrázek. 8-)))
A pak se nechat vyfotit a nabídnout to v nějaké renomované galerii jako dílo významného moderního malíře, třeba by se na tom dalo dobře vydělat, jdem na půl :-)
Ještě si to nechám projít hlavou. 8-)))
Tak jo, ale aby nám ten nápad tady někdo nesebral :-)