Sluníčko svítí, vzduch se otepluje, lesy vysychají, předpověď na víkend nemůže být lepší :-), byl by hřích sedět doma u děbny a cpát se keksama.
Minulý týden se vyjížďka povedla, tak proč jí v nějaké lehké obměně nezopakovat :-)
Návrh zní následovně: http://www.bikemap.net/route/142111
Úprava určitě možná. Případný sraz na Bránické straně pod mostem v 9:30. Když se nikdo neozve, tak tam nebudu.
Případně, jede někdo někam jinam?
Jo, povedla, ale lecim se z toho doposud.
No, uvazoval jsem, ale pak se ozval ten chrt (Meduza) a hlavne, slibil jsem holkam doprovod (no musim se nejak vymluvit, ne?). Asi pojedeme neco maleho tady kolem baraku.
Já jsem ještě za malíře, abych od těhle nepopulárních prací měla už konečně pokoj. Na dnešek odpoledne bych potřebovala doprovod, není někdo v práci na kole a nedal by si výjezd přes letiště? kolem 15:30 budu odjíždět z Palackého nám.
No doma sedět urcitě nebudu tak bych se přidal doufám že ze mne něco po návratu zbyde v nejhorším někde udelám otočku
Vyjížďka super jenom ty Brdy by mohly být trochu placatější.Jinak celkem až domů 109 km.Děkuji za doprovod pro-pa i Meduze
Souhlas, vyjířďka byla pěkná, mně to dalo 90 km, což při tom, že je fousáč asi 5 km ode mně a má 19 navíc je zajímavé. Asi mu to bylo málo a na zhávěr si ještě něco km přidal :-))
A to že fousáč nadává na kopce berte z rezervou, včera si dokonce kopec přidal, asi se nudil z výletního tempa co jsme s Meduzou nasadili :-)))
Jinak jsme s Meduzou dali ještě v pátek odpoledne 60 a prozkoumali nějako nové traily na Točné, třeba Weber, to je moc hezké stoupání.
jo jo ještě jsem se jel podívat jak je to s občerstvením po proudu Vltavy od Troje dál no a tradiční pivo u koní
Teda teď jsem si teprve všiml že jsme jeli výletním tempem no jak pro koho .
Taktez dekuji za spolecnost obema fousacum :)
Pocasi bylo lahudkovy, akorat tech lidi mohlo byt mene. Mistama jsem si na brdskym hrebeni pripadal jak na Vaclavaku. A odpoledne projet Prokopak skoro neslo. tam uz to bylo neco jako demonstrace.
Nelze mít všechno, Prahu za zády a málo lidí. Já jsem dneska dlouhé kilometry nepotkal živou duši. Bohužel těch lidí bude v Brdech spíš přibývat.
Nejen v Brdech. I v okolí Plzně se letos urodilo cyklistů a "takycyklistů" nějak hodně.
Zase si vem, že je lepší, když dělají takycyklistiku než gaučing.
Ale jo!
Někdy jsou ovšem vidět zajímavé detaily ve výzbroji a výstroji. Např. dneska jsem viděla dámu ve středních letech, která byla celkem sportovně oblečena včetně cyklistických rukavic a na nohou měla STŘEVÍČKY NA KRAMFLEKU. 8-O
Je fakt, že jí noha z pedálu určitě nesklouzla dopředu. 8-)
Ne, počkej, to si pleteš. To ona asi měla prototyp těch nových kufrů od shimana, jak o nich nedávno zveřejnili tu studii:
http://redakce.digitalmedia.cz/upload/images...
Jasně, je to o výběru trasy :o)))
Na trase Slaný - Smečno - Nove Strašecí - Rakovník bylo taky liduprázdno :o)))
A dneska cestou na Křivoklát a pak přes Leontýn do Berouna byl taky klid :o)))
A vlak z Berouna naprosto prázdný :o)))
Ovšem hned v Praze nás uvítal vrtulník nad hlavou, uzavřená magistrála a pod vozovnou Střešovice jsem se protáhla jen tak tak - dozorující policajt akorát dostal hlášku, že má zavírat, ale když jsem nechtěla jet na Evropskou, tak mě nechal ulici ještě přejet :o)))
Já to pořád říkám, že ten Džbán je úplně prázdnej, tam nepotkáš živáčka... A to si jela ten rušnější úsek..
Já nevim jak vy, ale já sem si užil včera super akci "Ze sklepa do sklepa". Sice pěšmo, ale při prohlídce a ochutnávce ve cca 20 sklepech bych na kole moc dobře nevypadal... Ale překvapilo mě, kolik lidí tam na tom kole jezdilo, přitom měli skleničky v kapse na krku (dodávané ke vstupence) a vesele popíjeli a třeba jeli i s dětma :-( to už je fakt hazard... dokonce sem viděl borce, kterej jel jel až ochutnal hlínu v jednom záhonku a to sme ho skoro nezvedli... fakt ti lidi nemaj rozum, tady na moravě se běžně jezdí bez světel.... :-( a bez helem...