Přátelé a příznivci lehokol dovoluji si Vás pozvat
na IV. setkání lehokol v Moravskoslezském kraji.
http://papji.wbs.cz/Moravskoslezske_setkani...
Hned bych jel, ale zrovna slavím narozeniny (18)...
Berete taky nějaký nováčky?
Sakra chlape, Ty jsi nečetl pozvánku, že zveme ,,příznivce lehokol ".:-)))))
Tudíž nám je šumafuk, jestli jsi nováček, nebo třeba ,,zábradlíř ", leda by jsi byl ,,Nováček" to už jedno není.:-))) Takové dva Nnováčky v jednom (a nejen je) určitě rádi přivítáme.
Měl bvych jeden dotaz. Jak se přepravuje lehokolo autem ? Ještě jsem to nikdy neviděl. Je to nějaký specielní nosič nebo přepravník?
Tož máš dvě možnosti: z Azubu jsem vezl Maxe rozloženého téměř na prvočinitele v autě,ted ho vozím na střeše v nosiči.Jen musím sundat přední kolo,Maxika naložím na sttřechu,prázdná přední vidlice zapadne do předního úchytu nosiče,vidlici zajistím,Maxíka zavětruji aby neuletěl a jedu.Jen nesmím zapomenout naložit přední kolo.
Díky, takže improvizace.
V pátek jsem koupil v Penny ten nosič na kolo na tažný...je to sice takový dodo, ale za ty prachy...vejde se mi na něj ležák bez problémů + jedno takový to divný kolo k tomu.. dvě mizerný fotky jsou tady http://www.krcmi.estranky.cz/fotoalbum...
Podle fotek se mi zdá, že přesahuje přes zrcátka, a to podle mě není moc dobrý, spíše dost nebezpečný.
Nepřesahuje, a v zrcátkách vidím na obou stranách jen malý kousek, ty fotky trochu klamou. Jinak leho má na délku 185 cm (s klikama svisle).
Tak to je tak akorát, většina aut je v šířce do 180 cm.
Díky.
podle návodů k těmhle typům nosičů : "Kolo nesmí přečnívat více než 400 mm přes boční obrys vozidla." takže i přes zrcátka...
Taky nepíšu, že se to nesmí, ale že je to nebezpečné a zvlášť u lehokola, kde může přečnívat převodník s pedálama.
nevím přesně, co má Libor, ale já mám Thula, kde se každý bicykl chytá vpředu rychloupínákem za vidlici, takže to není improvizace, ale přímo výmysl z výroby - pak už je jedno jestli převážíš silničku, MTB nebo leho, jiné nosiče /uchycení za kola plus rám/ na leho asi nevyužiješ ani za cenu improvizace
Tak po konzultaci s kalendářem a manželkou jsem zjistil, že v sobotu 6.6. slaví švagr padesátku. Je to u Ostravy a vezu tam rodinu a vracíme se až neděli. Takže pokud vyjedeme v sobotu kolem oběda, přijel bych na lehu v pátek odpoledne, přespal a v sobotu ráno se na kole vrátil domů. Rád bych s ostatními horizontály pokecal, prohlédl si jejich stroje a eventuelně se projel. Totéž samozřejmě nabízím ostatním. Tak doufám, že to konečně vyjde.
Pokud bych se vypravil z Prahy, nemel byste nekdo misto v aute? Pripadne nechtel byste nekdo misto v aute? Nosic nemam, takze dva lidi a dve kola dovnitr
JELIKOŽ PROHLÍDKY CVIČNÉ ŠTÓLY SE NAJEDNOU MŮŽE ZÚČASTNIT CCA 25 OSOB, PROSIL BYCH ZÁJEMCE O PROHLÍDKU, ABY MI NAPSALI NA E-MAIL NEJPOZDĚJI DO 10. ČERVNA 2009, ABYCH VĚDĚL , ZDA MÁM OBJEDNAT PROHLÍDEK VÍCE.
DĚKUJI