Jedny z prvních závodů sezony 2009. Rovinatý, ale místy celkem náročný terén (písky, kočičí hlavy), vhodné na rozjetí a test připravenosti na další závody...
Propozice a přihlášky na www.sportcomplex.cz
já bych se jen chtěla optat, co takový cyklista musí splnovat, aby se mohl přihlásit? Jen ze zvědavosti
Kolo v dobrém technickém stavu a přilbu. A zaplatit startovné... ;-)
takže se tam teoreticky může přihlásit každý a nevadí, když nejezdí 40km/h průměrně i s kopcama?
Si s prominutím magor? 40 km/h i s kopcama nejezdí ani Mlýny...:-))
Eliťáci a chrti budou mít svůj start, zbytek normálních lidí startuje až po nich. Toho závodu bych se vůbec nebál, pokud na kole ujedeš 40 km, tak to dáš v pohodě. U nás žádné kopce nejsou... Trasu mám projetou (v zimě na sněhu), je to jarní pohodička (pokud se teda člověk nezblbne a nezačne jet na podlahu). Vůbec se toho nemusíš bát, jsem si jistý, že lehčích závodů v ČR není...
Těšil jsem se na to, ale jdu (zítra) na kuch kolene, takže se maximálně zúčastním jako divák s fofrklacky...
No, až teď jsem si všiml, že jsi jemná dívka z Brna, tak se omlouvám za toho magora, bo je to v mužském rodě; správně tedy má být "magorka"; nebo margotka? Hergot, teď jsi nejsem nějak jistý...
Přijeď, z Brna to máš kousek ;-)
tak co, kdo jste jeli a jak jste dopadli?
Jel jsem. Ale jen se podívat. Nejdřív na start a pak na občerstvovačku - měl jsem malého na sedačce. Ale příští rok bude dělat trenéra a manažera, a malého vyšlu závodit. V pátek dostal svoje první kolo (má 2,5 roku), tak má rok na to něco natrénovat!
...příjemná akce. Bodejť v tom počasí. Dojel jsem na 36 místě z 214 klasifikovaných (teda , od konce, abych to upřesnil.) Průměrem 22,5 km/h. Bylo to rychlý jako sviňa. Prostě lautr rovina. Na treku by to bylo jetelné.
Na jakém treku?!? Eliťáci museli jet dle propozic na 26" bajkách... ;-)
to mně uniklo...hmm...takovej předpis jsem na žádných závodech neviděl...nebo nepozorně študuju propozice ?
Jináč - sejdem se v sobotu v České Třebové ?
http://www.cyklomaraton-ceskatrebova.cz/index...
jj, v propozicích to bylo, jinak by to totiž eliťáci asi jeli na cyklokrosových kolech. Do České T. určo nepojedu, je to ještě moc brzo, sice už trochu jezdím, ale fakt jen lehce točím klikama a to ještě musí být na rovině.