Hloupou krasavici ocení muži víc než chytrou ošklivku.
Krása je důležitější než mozek. Alespoň pro muže a především pro ty, kteří sedí u internetu. Z rozsáhlého průzkumu mezi uživateli internetu vyplynulo, že šanci uspět u většiny mužů má spíš hloupá krasavice než inteligentní ošklivka. http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/164400...
řekl bych že spíš záleží na tom, co hledají. Pokud hledají sex a ne vztah a myslím, že ve většině ano, tak to dost chápu. Její mozek mě při sexu celkem nezajímá :o))
ALe provztah je zas násobně důležitější než ksichtík
No nevím, mě blbý krasavice nikdy nepřitahovaly, a snad žádná sexuální partnerka nebyla typu vychrtlý věšák na kozy. Ale většinou to byly chytrý nebo aspoň něčím zajímavý holky.
Kamarád to pojmenoval výrazem "Musí s ní být o čem šukat...":-D
u holky na jednu "noc" mě inteligence fakt nezajímala ani nebyl čas se nějak dostat do situace kdy by jí bylo možno projevit.
A jinak slova krasavice a vychrtlý věšák na šaty si navzájem odporují:o))
Ale ten průzkum stejně nějak opominul dvě další kateorie. Tedy hezká a inteligentní na jedné straně a ošklivá a hloupá na straně druhé :o))
Psal jsem věšák na KOZY, nikoliv na šaty... což je jakýsi mediální ideál "krásy", tedy alespoň takto vypadají missky, modelky, tanečnice, cvičitelky všech těch aerobiků (pohříchu anaerobní sport), pilátesů a ženy v reklamě.
Jinak první tebou zmíněná kategorie je prázdná, dle Skopalovy věty: součin krásy a inteligence se u žen rovná konstantě. Jsou k ní různá jízlivá rozšíření, jako například "nepříliš velké konstantě", nebo "byly popsány odchylky směrem dolů", ale ty z vrozeného taktu neuvádám;-)
Prosím přispěvatele nejen do tohoto tématu, aby volili ve svých příspěvcích ne příliš "odborné" názvy, jinak se mi za chvíli na monitoru objeví: "Přístup zákázán pro nevhodný obsah". 8-(((
Máme ve škole nastavený filtr, aby žáčkové nemohli na určité stránky. A vzhledem k tomu, že jsem "nákolácký závislák", nebylo by to pro mě zrovna moc příjemné.
Děkuji za pochopení. 8-)
Němčouři to mají asi obráceně. Když vidím, po čem prahnou, když projíždím od Karlovejch Varů k Chebu, tak podle toho usuzuju, že ty ohavy u silnice budou asi nesmírně inteligentní...
yls někdy v nemecku? To co je u nás pod průměrem co se krásy týče bude v německu zářit a vynikat!!
Mám tu krásný holky. A z valný většiny. Ošklivých se v čechách najde jen opravdu mizivé procento...
Zato blbých je tu až až :-)
Jurimíre,skutečně patří "mám tu krásný holky",nebo mělo být množné číslo?
jasně, že to mělo být množný číslo :o))))
Já píšu dvěma prstama a dost poamlu a když se snažím zrychlit, tak mi z textu tak nějak vypadávají písmenka a nebo se mi přehauzje jejich pořadí :o(((
Pokud máš na mysli "my Češi",jsem toho názoru,že máme nejen krásné,ale přímo bych řekl nejkrásnější.A v jednotném čísle(mám) již záleží na každém z nás,jak se s tímto darem umíme vypořádat.
nevím jestli NEJ, taky existují polky, slovenky a třeba thajky atd. atd. Ale rozhodně velmi krásné a okolahodící. Proto třeba rád jezdím metrem... :o)
I u mne je to jeden z duvodu. Jestlipak znas tajemstvi tech hornich okynek ve starych vagonech metra?
No, zalezi jak je clovek vysoky, ale u mne to funguje dokonale, staci se od slecny s pokud mozno slusnym vystrihem stojici u podelne tyce nad lavicemi po stranach vagonu postavit cca metr a pul bokem... uhel odrazu, uhel dopadu... primy zasah :-) Rad cestuji metrem. V lete je to lepsi.
tady podle te vasi debaty asi muzu byt rada, ze sem ulovila vubec chlapa:)) Protoze se za extra inteligentniho cloveka nepovazuju, moje inteligence moji krasu znacne prevysuje:)) Takze to bych se vlastne mela drzet toho co mam a byt rada, ze mam vubec neco, kdyz vas tu tak posloucham:))