2.5.2009
http://www.pivovarcernahora.cz/default.asp...
Tfuj tajbl .... černá hora, to se nedá pít, to je tak hnusný pivo, něco jako starobrno .
Nesmíš pít Starobrno výčepní srajdu, třeba jedenáctka nebo řezák jsou vcelku povedené kousky. Další věc je, že Starobrno čepujou v kdejaké zahulené nálevně zasviněnejma trubkama, což na požitku z konzumace nepřidá.
ČH poslední dobou potkám jen tak 2x ročně, ale souhlasím, že to nic moc nebývá...
Starobrno neznám, ale Černá Hora je opravdu něco neuvěřitelně hnusnýho.....tady u nás to začali čepovat v jedný nový kulečníkobowlingový herně a po pár měsících k tomu honem ještě radši přibrali lahváče jiné značky, protože to odrazovalo spoustu lidí....
to nevím, ale u nás na Hynkově ji mají a třeba borůvkové není špatné. I ta desítka se celkem dá - takovej euro standart. Vyloženě hnus bývá spíš problém hospody než samotné značky piva.
Souhlas, my znalci víme, KAM chodit a na CO chodit... Ti, chudáčci, odkojení Ghnusem, nechaápu... A vidím, že i tu se tací najdou...
Kulečníkové herně? A jaké tam mají trubky? Dokážu si to živě představit... Majitele za koule do průvanu!!!
A jaké asi myslíš, že tam mají a jaké by tam měly být ?
No a to pivo má dost zvláštní chuť, u nás ho v pár hospodách taky zkoušeli a rychle toho nechali. Mě osobně taky nechutná, vypadá to jako by alkohol doháněli doléváním lihu, mohla to být jen jedna špatná várka, ale nemám chuť zjišťovat jestli jo, nebo je to stejné.
hm, aha... no jeste ze pro takove vyrabi "to nase pravy cesky" Gcko.
Sice nevím o čem píšeš, ale jestli chceš kvalitní a dobré české pivo, dej si Budvar ;o)) a to nejenom proto, že je to moje "domácí" :-p
Na moravě "vaří" akorát dobré víno (pokud nevypláchnou sudy a neprodávají to nám jinokrajcům jako víno ) :o)))
Tak nevím co jsem kdy pil za Budvar, ale tohle pivo specielně mne děsně nafukuje :-) Takže tohle fakt nééé...
ale není to s náma moravákama tak špatný, pil jsi třeba Janáčka z Uherského Brodu? z exkurze do Azubu jsem si dovezl v sobotu 40 kousků všeho druhu a postupně degustuji, dokonce běžná desina je pitelná , dvanáctka a 14-tka Comenius výborná /ostatně jsem měl s sebou nezávislé spoludegustátory Finna a Old Sama, kteří mají stejný názor/. škoda, že jsem se v roli řidiče nemohl více věnovat točenemu... zkrátka - na Moravě se najde vynikající pivo, ale musíš vědět, kde hledat a nemyslet si, že se tady vaří jenom Radegast, Starobrno a Ostravar. rozšiřuj pivní obzory, chlape!! :-)
:)))
Jsem rád, že alespoň jeden rozumný se tu najde. Kdo neochutnal alespoň 100 druhů domácích piv, neví... A slepí budou dál hanit kvalitní piva a prosazovat nepitelné eurosračky...
Ty jo, černá hora je zrovna docela dobrý pivo, čtrnáctka kvasar je super, i to borůvkový... proti všem staropramenum, gambrinusum i těm "pilsnerum" je to pořád ještě dobrý pivo.... Kor to kvasnicový...
Stejný názor... ČH jsou takové moravské Svijany... Kvalitní, neotřelé pití... Kvasárek je mňamka...
Nechme ostatní žít a platit nekřešťanské prachy za hořkou vodu, kterou vaří maďarský sládek;) Aspoň neubude...
http://pivni.info/
já teda nepiju skoro žádný alkohol, takže ani pivu moc nedám, ale tady si najde ten svůj pivovar snad každý