Teda ta otázka je zavádějící, i když to UÁAAA jsem dneska ráno řval taky a hodně nahlas - správně to má být: gillette nebo wilkinson?
Deset roků se holím trojbřitým žiletem a dobrý. Včera jsem koupil trojbřitýho wilkinsna - a přišel jsem nejmíň o půl deci krve...
Jak u vás? Nebo snad jsem zase ten levej jedinej? :-)))
Kup si strojek na zastřihování fousů a nech se zarůst :-) garantuju, že ztráty krve nebudou :-)) no a 5x do roka se zakrátíš))) a UÁAAA si zařveš tak leda při tom posledním slovu na tři ...
ten muj to řeší rovnou strojkem na vlasy:) Jednou za čas ojede celou hlavu strojkem na vlasy nastavenym na 4mm a přibere i vousy a je to:) Ačkoli já preferuju spíše 7mm, je to celkem praktické, žádná krev neteče a navíc vousatí chlapi sou asi o 100% hezčí než bezvousí
Jen o 100????? :-)
Dělám to stejně, mašinkou na vlasy se holím i stříhám vlasy. Při holení žiletkou bylo někdy krve jak z vola, tak už několik let mašinka na vlasy.
používám klasický žiletky buď Gillete nebo Wilkinson a pořežu se akorát když pospíchám a spíš na hlavě než na tváři....
Za mych mladych :o))) let vegetariani bojkotovali Gillette kvuli vivisekci, zmenilo se to uz?
??? vo ničem takovým nevím. Nemám takovou paměť, abych mohl pamatovat, co bejvávalo za tvých mladých let....
Pánové od Gillete se ve volných chvílích baví vivisekcí? O podobném svinstvu nevím...
Ale přesto jsem si tedy Gillete nekoupil několik let, protože u nás mají prostě Wilkinsona :o)
Tak rypák jsem si ještě nenakrouhal.
Dodnes nechápu, jak se mají holit šlachy okolo kotníku, tam to vystupuje tak, že sem se tam dycky nějak fiknul.
Nakonec jsem zakoupil mtb a mám pokoj, pouze se obávám že jen dočasně.
Já používám takový ty jednorázový wilkinsonky (oranžový).....ale tím slovem "jednorázový" se moc neřídím a jako drobný škudlil je používám dokud to jde:-)....no a ono to někdy už moc nejde a pak je to taky trochu pouštění žilou:-)))
Ta otázka není zavádějící. Takové jedno až dvoudenní strniště na pánské tváři není při sexu nic příjemného. Takže pánové - Wilkinson nebo Gilette, to je jedno, hlavně hladká tvář. 8-)))
Strach z efektu suchého zipu? :-))
jo takže to nechat růst dýl, to je jasný. Takýže když jsem se neholi soro měsíc, tak už je to v pohodě?
Jo jen tak mimochodem, takové srniště u dámy není při sexu taky nic příjemného :o)))
"Srniště" ? U dámy ? Co je tohle za praktiky, mládeži? o)))
Strniště na bradě u dámy není nic příjemnýho ani mino sex... ;-)))
to by nejeden blil
srniště ?
Slečno, vy máte nohy jako SRNKA!!
??? tak štíhlé???
ne, tak chlupaté