Máte někdo zkušenosti s půjčením kola v Řecku? Mají tam kola jen pro ježdění kolem pláže, nebo si můžu dovolit výlet cca 50km? díky
Vlastní zkušenost nemám, protože si tam vozím kolo svoje. Ale viděl jsem tam půjčovny kol a byly tam i nějaké horáky. V jakém stavu byly a jaké měly vybavení to nevím. Podle toho co jsem viděl, tak bych si na takový výlet troufnul.
Zkus se podívat sem http://www.recko.name/diskuze.php a zeptat se v diskusi.
Chtěl půjčit moto, ale neměl ŘP, takže alespoň kolo. Nejprostší horák, na kterého by doma nesedl. Záloha a odjezd k vykopávkám. Brzdy brzdily jen minimálně, ale neměl vercajk (půjčovatel také ne ...). Navíc pršelo ... Zájezd O.K., ale z MTB vyléčen (doma jezdil a jezdím na krosu)
Mám osobní zkušenost s půjčením kola na Lefkadě v loňském roce na jeden týden na cestování po ostrově. Kolo jsem měl půjčené trekové, horské jsem po projití asi tří půjčoven neviděl, úplná spokojenost. Jen doporučuji si vzít pumpičku a nějaké lepení, nedávají ke kolu, když jsem ji požadoval, dali mi jen telefonní číslo na zaměstnance půjčovny, že při defektu mi kolo přijedou opravit. Cena byla za půjčení 5 € za den.
Díky za informaci. Pumpičku a nějaké to nářadí si pro jistotu vezmu