Bajkeři, bajkerky a bajkerčata. Víkendovému počasí se nedá věřit,takže celodenní akce na bajku nee a raději si půjdeme s Radiem zabruslit. Led bývá v dobrém stavu a za 2 hodiny si tam dá člověk pořádně do těla. Na místě je stánek s občerstvením a kdo si chce zamknout věci, nechť si vezme visací zámek.
Kdo se chcete přidat, sraz je ve 14:00 před Delvitou v Sokolovské ulici. (kousek od zastávky tramvaje Florenc).
Budem se těšit :) /čekáme cca 10 minut/
http://www.stvanice.cz/
pozdě :o(
Už jsem se rozhodl pro kolo...
Tak si to užijte!
o.k., vy taky, přidám se jindy.
Jenom ty srazy by neměli být dřív než před 10.30! :)
tak sraz po půl jedenáctý mi přijde staršně pozdě. Půlka doby denního světla je v pr.... Přijde mi to škoda, takže já takhle pozdě určitě sraz nevyhlásím. Dělám kompromis tím, že je vyhlašuju až po devátý hodině, ale tohle je už fakt moc... :o(
Tím odfiltruješ lidi, co si chtějí o víkendu trochu přispat. Sraz v 10:30 je v poho a 7 hodin na kole stačí.
Do Říčan to mám kousek, tak se někdy nechám protáhnout Voděradskýma bučinama.
tomu asi nerozumím. Vstanu když potřebuju. Když je sraz na druhý straně Prahy a třeba v devět na Zličíně, tak tam taky jedu, ačkoli vstávám před šestou, jedu deset kilometrů na vlak a pak více jak hodinu vlakem a metrem. Prostě dřív vstanu:o))
Koupím budíka, chceš? :o))
Já také vstanu, kdy potřebuju a Tvou potřebu vstávat po 5 ráno neodsuzuju.
potřebu vstávat v pět nemám, jen mi to nevadí, když je důvod.
A nechtěl jsem tě naštvat, jen v dobrém rýpnout :o)
Když někdo zorganizuje vyjížďku takhle pozdě, tak budu přemýšlet jestli se zůčastním nebo ne. Možná ano, ale já na tuhle hodinu start rozhodně nenaplánuju. I když je sraz v devět a je to na druhé straně Prahy, tak se vracím k půlnoci či po ní a zdá s emi to pozdě. Vracet se ješt ěpozději už nechci. A když dám sraz na takhle pozdě, tak vyloučím všechny co nebydlí za rohem... No prostě preferuju sraz dřív. Když jedu sám tak vyrážím rozhodně před devátou většinou tak v osm, posunuju to kvůli ostatním, ale o víc se mi prostě nechce...
Kam jedeš?
bahnit u nás v lese. krátký, málo kilometrů prostě blbnout v blátě a abych byl brzo doma a stihnul ještě něco udělat....
Vezmi to občas nějakým brodem, abys opláchnul bahýnko :-) hezky si to užij, já se ještě pojedu sklouznout na běžkách. A co se týká hodin srazu, máš pravdu, volím stejně a doufám, že se letos na tu vaši starnu podívám, ale až bude opravdu hezky.
mam namozene koleno, budu sedet doma :(
co jsi dělal?
To chce rozhejbat :-)
no zatim uspesne rozhybavam, kolo bych si uz i troufl, ale brusle jeste ne. na to, ze jsem ve stredu sel do prace s trekovyma holema jsem na tom uz dobre
tak pojed v nedeli na kolo :)
jedete zas s jurimirem? tak jo :) to zas bude rano jak do kolbenky, co?
normálně v devět, tydýte :o)
tak nic, zkousel jsem kolem baraku jestli se s tou nohou da jet, ale neda :(
to je škoda:o(
Hele na takovýhle věci používal Priesnitz vodoléčbu. Já to používám ana krk (páteř) a na klouby taky. Mokrej studenej hadr a přes to suchej (a nejlíp mezi to igelit) a zapařit. Zkus to....
tak my se měli takhle:
http://jurimir.rajce.net/15.3.2009_bahnem_s_PB
jaký bylo bruslení?
jen doplnim, kde jsme se to vlastne motali
http://www.bikemap.net/route/132850
Prý jste mi neuměli zavolat ;-)
No, ale jak asi už vrabci štěbetali, tak jsem tam nebyl...
tys to nezvedal....
Aha... Ona se mi totiž původně nedovolala ani Světluška, ten krám co mám prostě nezvonil :-(
no vždyť ta ti volala, my na tebe neměli telefon, tak volal Jana a poslal nám SMS, že to nebereš....