Donedávna jsem jako cestovní pojištění do zahraničí používal celeroční, které se dalo dokoupit k ISICu (za zhruba 400,- Kč, včetně extrémních sportů). O tuto možnost jsem již přišel (už ne student-> žádný ISIC -> žádné pojištění na něj) a tak sháním něco obdobného (tzn. celoroční).
Zatím jsem však narazil jen na "základní", a podle toho co mi k tomu říkali, tak cyklistika jako taková do něj zahrnutá sice je, avšak jen na "vyznačených" cestách - tedy např silnice a cyklostezky/cyklotrasy. Pokud bych si však namlel xicht na polňačce, nic by mi údajně neproplatili, a paradoxně si tak musím pořídit něco pro "extrémní sporty" - a já to potřebuju jen na cykloturistiku, akorát ne vždy po klasických cestách.. Vážně to tak je (že to standardní se na to nevztahuje) nebo o tom jen prd věděli?
Případně ještě, jestli nemáte nějaký doporučení na celoroční pojištění na Evropu včetně cyklistiky i mimo silnice pro nestudenty?? Dik.
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=8058...
Dobrý den,
musim se divit jak málo se zná naše společnost. Zastupuju společnost Victoria volksbanken a cestovní pojištění máme nejlepší na trhu. Levné a maximální sazby. Tak třeba příklad pro sportovce celoroční turistický stojí 880,-. Pro bliší info mi klidně zavolejte 606 371 229 a pojišťujem i cizince.
Slyseli jste uz o paysecu? Je to ted novinka od hellomobile.