Dnes jsem dával fotky na rajče a trošku jsem se zděsil když jsem spustil své oblíbené rajče. Musím ale asi uznat, že i já stará konzerva si asi stěžovat na novoty nebudu) jak se líbí Vám?
Docela to jde a když jsem změny a novinky zvládl celkem dobře a na poprve i já, tak to je zárukla jednoduchosti a pořehlednosti :-)
To už je víc jak 14 dní. Taky jsem se poněkud vyděsila, když jsem tam naposledy vkládala fotky. Ale i já, počítačový neznalec, jsem se s tím celkem úspěšně popasovala. Kromě několika změn při vkládání fotek jsem nic nového nezaznamela.
No mě příjemně překvapilo, že mi to samo udělalo ikonu na ploše :-) mimo jiné :-) i popisky se dělají asi lépe, že se jednoduše mohou měnit až do odhlášení .-)
A co je tam noveho?
Uz to umi podkategorie? Jestli ne, tak tam nic noveho neni:-))))
Jj,, měl jsem podotknout, že se ptám jen počítačových embrií jako jsem třeba já :-) odborníci by měli můj příspěvek přeskočit :-)))
Pockeeej. To neni odborne:-)))
Je to teď podstatně lepší, změnilo se mi to před 14-ti dny, doma, na pracovním PC ještě ne.
Jdou mnohem líp popisy a změny v nich, prohazování a přidávání fotek.
Michale, kategorií můžeš mít tolik, kolik máš mailů :o)))
Rajče jsem měl k večeři a bylo stejné, jako to ke snídani. Červené, a bez chuti a zápachu (hold španělská rychlokvaška)...
Nejdriv je huli a pak ji....uz prestan:-)