Mám v oblíbených tuhle stránku, skoro každý den se na ní dívám a už se těším, že ve středu vyjde Slunce poprvé před sedmou.
http://www.calendar.sk/sunset-cz.php?longitude...
hurá
Do prace jezdim na kole. Vyjizdim v sest hod. rano, o pul sedme jsem na miste. Domu se vracim kolem ctvrte pate hod. navecer. Kazdy den pozoruji vychod a zapad slunce, prodluzovani dne je zrejme, jaro uz uz klepe na dvere :)
Tluč jako tluč a bude ti otevřeno
Já teda nevim, svinstva je všude dost, ráno je světlo, protože se i to nejmenší světlo odráží od toho bílího svinstva... a na kolo to moc nebude, bo je tam mega bahno už teď..
Ale není špatný když se vyvede bílá zima.Projet se na běžkách zasněženým lesem má svoje kouzlo.
Takle jsem to chtěl říci,ale jak to začne slízat,nebude to ani na jedno.
Jen by se zima příště mohla vyblbnout dřív a ne to nechávat na poslední chvíli :o)))
No kéžby! Příště by mělo chumelit už od listopadu, alespoň by byl pořádný základ a vydrželo by nám to až do dubna :o)))
Stačí málo, přestěhovat se třeba na Boží Dar a tvé přání bude plněno snad každý rok :-)
U nás už i řvou ptáci o 106. Snad se toho jara brzy dočkáme. 8-)
jj toho kraválu jsem si taky všimnul :-)))
Jde o to, jestli neřvou hlady a zimou
Aha!!! Zkusím jako by náhodou odložit na ulici pecen chleba a prošívák a budu to z povzdálí sledovat :o))
A nezapomeň si vzít klacek na bezdomovce a jiné pobudy :-)
Včera jsem si světla užil na sedadle F vrchovatě. Na trase Leeds - Praha ani dírka v mracích, dceři kvetou na zahradě krokusy a tady prej od minulýho pátku napadlo metr sněhu. S kufrem, báglem a chřipkou jsem sotva dolez od tramvaje domů. Divnej svět.
U nas rvou uz i ptaci (i ve tri rano, hlupaci). Kvetou stromy, pukaji listy, trava se zelena. Dokonce jsem vcera videl i mlade ovecky...prtata roztomila.
Ale nejhorsi na tom je, ze se zacinaji odhalovat tluste anglanky. Nevim, ale oni vzdy to jaro tak nejak kazi:-)
Co se po nich koukáš! Vždyť tam máš Kamču. 8-))).
Je videt, ze jsi zena:-) Naivni:-))))) Co bych se nekouk. Ikdyz, mozna nedelam dobre. Opravdu je to nekdy hodne spatne. Navic nervy a zdravi mam jen jedno.
Dobře. Tak si pro mě za mě koukej. Ale pak si nám tu nestěžuj! 8-)))
Dobre. Ja jen upozornoval, ze i jaro muze byt osklive, kdyz clovek blbe kouka:-)))
Tak nekoukej blbě, koukej dobře. To je přece tvoje volba, jak koukáš.
To bych nesmel vylejzat ven!!!:-)
Hele, tobe se to mluvi, kdyz zijes v zemi, kde je to sama hezka vila:-( Me prijde, ze vsechny osklive lidi nahazeli sem na ten ostrov. Sakra, co tu delam?:-)))
všechny? Hm, a už jsi byl v německu? Kluku já ho projel z jihu na sever a zpátky a pak z východu na západ. Schválně jsem počítal kolik hezkých holke za celou tu cestu uvidím. Nikdy to nebylo přes deset a nejsem si jistej, jestli to nebyly cizinky. A čím dýl jsem jel tím víc klesaly kritéria pro výraz "hezká". Za žádnou z těch, co jsem do téhle kategorie zařadil, bych se v čechách neohlídl.
Tak to jen ukazuje, ze ty nase holky jsou opravdu hezke:-) Ten nazor na zdejsi krasotinky neni jen muj. Mam tu par znamych z CR/SR a tak nejak vsici si mysli to co ja.
A s tema cizinkama? Je to tak. Kdyz narazim na nejakou hezkou holku, vetsinou se ukaze, ze je to bud Ceska, Slovenka, Madarka nebo Polka. Proste slovanskej typ poznas (az na tu Madarku...jenze tenhle narod je znamej, ze tam maji pekne holky).
Zvlastni je, ze anglani jsou spokojeni. Ti zas prohlasuji, ze nase holky jsou fuj. Maji jiny vkus. Vidis stihleho kluka a vedle neho otyla matrona, co ma na sobe narvane ruzove gate a sitovane tilko z ktereho ji leze fakt vsechno. Zmalovana jak sasek. Jooo, to je tim, ze procitaji ty modni casopisy, kde se modelky oblekaji tak nejak lehce a aplikuji to na sebe. Fakt naaaadhera. S pritulkyni tady z toho mame nekdy srandu.
Přesně, včera do létadla nastoupilo asi dvacet mladejch holek v doprovodu pedagogickýho dozoru ;-) a ty starý ženský byly pohlednější než ten obtloustlej potěr. Vypadaly jako církevní škola. Ale podle zetě, kterej sem jezdí deset let, Češky už taky nabíraj. A ve vlaku do Leedsu seděla proti nám asi stotřicetikilová šestnáctka, přitom ksichtík jako obrázek. Zabrala skoro dvojitou sedačku. ;-)
Asi tak. Oni v ksichtiku nekdy nevypadaji spatne. Ale zkazi to tim naterem:-))) A pak tim zbytkem tela.
Starsi zenske jsou v pohode. Potkavam spousty starsich lidi, kteri maji postavu normalni. Vetsinou je potkavam i ve sportovnim. Ale ta mladez. Neuveritelne.
Kdyz jdu po Praze, tak me vetsinou zaboli aj za krkem, kdyz se nekdy otocim. A ze to cloveka laka casto. Tady se teda taky otacim. Ale uplne z jineho duvodu. Chci tu hroznou vec videt i zezadu:-))) To jen aby clovek uveril:-) V CR je proste prirozene, ze na ulicich vidis lidi normalnich postav. Tady to normalni neni.
A jeste jedna vec nas tu udivuje. Spousta lidi je tu tak nejak pokrivena. Spatne drzi postavu, belhaji, skobrtaji... Asi je to tim zdejsim pokleslym zdravotnictvim. Statni je hrozne (vlastni zkusenost), soukrome drahe...tak se vsici leci v Tescu u regalu s Paracetamolem. A jeste si vsimni zubu:-) Bleeeee. Male deti tu maji uplne zkazene zuby. Zuby se tu proste necisti a k zubar chodi malo...zas je drahej.
A člověk se na ulici leckdy otočí... http://ronda.rajce.idnes.cz/ulice.../
:-))
To je fesak:-)
Mam vyrazit s fotakem ven ja?:-)))
Ne jak, ale kam a především na co se kouká :-)
pokud jde o anglánky, jako ženy, tak ony... ;oD nicméně, když jsi znechucen ženami, které tam potkáváš, pak se Kamila musí cítit jako královna :)
No..ony:-) Mozna je to tim, ze obcas pochybuji, ze jsou to zeny...ony:-)
Proc by se mela citit jako kralovna? Anglanum se zas nelibej nase holky. Maji jinej vkus...
Hezkejch Angličanek je, pravda, šlakovitě málo, avšak jsou. To jsem si přizpůsobil Antonína Důru z Rozmarnýho léta. :-))
Ano. Ja tu za ty tri roky zazil dve hezke anglanky:-)))
Taky prej drtivá většina Angličanek končí se sexem mezi třicítko a čtyřicítkou.
To ´si zjistil sám, nebo ti to někdo řek´?
8-)
A jak to řeší jejich partneři? To ti taky někdo řek? 8-)))
Sedi v hospode. Me prijde, ze po tricitce sex uz taky nemusi. Maji jine zajmy:-))) Pivo, fotbal, playstation...
...placení hypoték.
:-))) Taak, taaaak. Nechapu, jak jim to tady jeste muze fungovat:-) S nemovitostma tu kseftuje snad kazdy:-)
Gentleman sex neprovozuje, neb hraje golf ..!
8-)
jiná verze : sex je zábava chudých -- golf je zábava bohatých
Tak se přiznejte! Kdo z vás je taky chudý? 8-)))
A počítá se i minigolf ? :-))
Jo. Pry i kulicky. To je taky takovej golf...bez hole:-) Ale koule a dirka tam je....
A co kapesní kulečník?? :o))
Co tím myslíš ? Prohrabávání přes kapsu ? :-))) To je vyložené hodno gentlemanů :-)
Tak tyhle reci ukazuji, ze jaro je tu:-)))
No kdyz s tim zacinaji tak brzo, tak se nediv:-) Tady jezdi s kocarkama deti. Clovek by rekl, ze rodice vyhnali dceru ven, aby provetrala maleho bratricka/sestricku. A ono prdlajs. Ona je to mamina:-)
No a pak...co si budem povidat. Kdyz se na gauci ani neotoci, tak po takove preci nemuzes chtit ani sex:-)))
Hele, nechte už toho nebo se nám zase vrátí zima !!!
Vám tak podstrčit jarní tématiku :o)))
No jo. Co jsi cekala. Od jara, pres ptacky az k zenskym:-))) To jinak nemohlo dopadnout. Ale ted si muzes byt jista, ze jaro prichazi. Uz to na nas leze:-))))
Tak koukám ven a zasejc chumelí :o)))
Aha. Takze zmena. Zadne kolo, zadnej fotbal. Bude vic casu na ptacky a zenske...:-))) Tady je to nejake pomatene...:-)
Mám pro vás jednu dobrou zprávu. Sníh bude padat až někdy koncem dubna. ...... To budu mít zase službu u baráku, jako minulý týden. Celou zimu nebylo třeba sníh odklízet, jen když je řada na nás, tak sme uklízeli 3x denně.
Raduj se, naši obdivovaní poslanci rozhodli, že obec bude uklízet všechny chodníky.
To sice beru, nicméně jsem zvědavá, na jakých poplatcích se to projeví a v jaké výši. Pochybuji, že by to bylo za dáčo...
Taky jsou z toho starostové celí odvázaní a radostí bez sebe. Ono to jde taky vyřešit tím, že chodníky prostě nebudou v zimně ukízet. V podstatě je nikdo nedonutí je uklízet když nebudou chtít. Samozřejmě, že kolem radnice a na trase radních bude pečlivě umeteno :-)
donutí. První soud až se na zledovtělým chodníku někdo zrakví a bude požadovat doživotní rentu....
Tak se to vocura jako vzdy...ihned nabehne nadenik a posype... A starosta bude tvrdit, ze BYLO upraveno:-) Hele, zijes v CR. Pekne holky tam jsou, ale taky je tam spousta vycuranku....
Jonomže než se tak stane tak uplynou nějméně 3 zimy a budou tak šetřit a to se vyplatí :-)
U nás to už vypadá jako na jaře!!! 8-)))
No, skoro. Až na ty hromádky sněhu. ;-)
Hele...o víkendu prej až dvanáct stupňů.....že by konečně začala cyklosezóna?:-))
Asi jak komu :-)))
V lese bude pěknej humus, ještě si počkám až to hezky vyschne ;-)
Cervenec? Srpen? Hele, abys vubec stihl vyjet. Koncem cervence uz byva tak trosku i zima....:-)))
Ze tys nejel s tim Mirkem do toho Maroooka. Alespon by ses letos jednou projel:-)))
Neštvi :-)))
Možná už nějaký den na konci března, ale to asi bude ještě nic moc ;-)
ty, kolo a březen? Tak téhle kombinaci nevěřím! Neznám tě první týden... >:-)
Když bude hezky, tak vyjedu klidně i v březnu ;-) Záleží to jen a jen na počasí :-)))
V breznu byva +30???:-))
poslyš já ti to říkal už víckrát, ale tobě prostě pomůže jenom se přetěhovat... :o)
Nojo,nojo, stále ale nemám vybráno kam :-)
Co Austrálie? Kdyby jsme jeli dva, tak bych o tom možná fakt začal přemýšlet....
Koukam, ze se ti v hlave honi stejne myslenky jako me a pritulkyni...:-) Proc myslis, ze jsem chtel vedet rozmer te krabice....:-)
to do AU nepotřebuješ. Tam se vyrábí Greenspeed :o)
Fakt chcete do AU? A nechcete přibrat jednoho trotla, co neumí anglicky?
Hele....o trikolce jsem premyslel a dost. Dojet tam jen tak, nekde zapracovat (nebo zapracovat na NZ), koupit ji, projet to tam a pak si ji vzit domu:-)
Uvazujem o tom dost. Kdyby bylo po mem, tak uz jsme tam byli. Jenze....:-(
U nás to vypadá taky hezky, dopoledne svítilo, zítra se vyjedu projet a snad mi ho zánovní nikdo nečorne
Když z něho neslezeš, máš velkou šanci se na něm vrátit :-)
Taky se těším až budi moct zase vyjet, doktoři mi potvrdili, že jsem hezky srostlý, na rozdíl od kola, které nesrostlo a musím měnit díly :-)
No ještě nemám zámek, tak bych z něj slízat opravdu neměla... Jinak bych mohla být "vlastníkem" 3tího ukradeného kola a to už by mě fakt naštvalo
V takovém případě bych byl asi mnohem vulgárnější,
mě to stačilo jednou a dlaždič by mi záviděl vybraný slovník :-)
Ty 2 mi ukradli v intervalu 3 mesicu z dvou mist 40 km od sebe vzdalenych pred 10 lety a tim ve me v podstate mrchy jedny zabili lasku k cyklistice:))
...když lezeš někam do baráku / hospody a nemůžeš si je vzít ssebou -- postavit tak, aby to vypadalo že na ně čumím z okna. Někdy je to lepší než uvnitř baráku na nekontrolovatelné chodbě.zamknout, nejlíp přimknout k něčemu = samozřejmost.
Abych to upřesnila, s prvním kolem ukradli i sousedovi sekeru, se kterou nám rozštípali dveře a vzali rovnou i sestřino kolo a v druhém případě nám kromě ukradeného kola vybrali taky půlku baráku, takže určitě nebylo nezamčené:) Jen se obávám, že i kdyby bylo zamknuté k nečemu, tak by to pro ně bylo ještě snažší než zamčený barák.
Dobře že se zase probouzí, hýčkej si ji a jezdi!
No já doufám, že to není jen euforie z nového kola:)
Je to euforie a určitě velká, ta se teprv musí postupně změnit v lásku a později v životní potřebu a nutnost, ale to si musí člověk občas něco vytrpět, ale o to je to pak sladší, ale spoň v mém případě
S ohledem na to, že to bílý svinstvo leze dolů, tak jedu za ním, páč ho jsem si ho pořádně neužil :-)))
Doufám, že za ty dva víkendy se konečně zmátoříte a začnete jezdit na kolech, abychom mohli v březnu něco spáchat :-))
Včera jsem v Holandsku koukal, že jim už na zahrádkách kvetou sněženky (nebo bledulky ? nebo jak se ta bělokvětá zelenina vlastně jmenuje...) Takže jaro už fakt asi jede ! :-)
A nepřipomíná ta rostlinka spíše trochu rajčata? Nejsem si jistý, jestli se dají sněženky nebo bledulky kouřit... :-))
To mi připomíná poetický text jedné písně od Katapultů: "vykouřím, co hoří, vypiju, co teče, a skočím na všechno, co mi neuteče" ;-))
A rajcata jo?:-)))