Pro všechny, kdo nemohou na lyže, na brusle, na kolo a přesto nechtějí sedět doma. Navrhuji popojet autobusem PID 384 ze Zličína třeba směr sv. Ján pod Skalou a pěšky dojít ke kříži a pak do Srbska na vlak. Nebo opět autobusem PID 361 ze Smíchovského nádraží směr Slapy a dojít na Ztracenku a vůbec projít místa kam se s kolem dá těžko dostat, takže tam většina z nás vůbec nikdy nebyla. Je to návrh, tak prosím klidně jiné nabídky, i když uznávám, že je to nebikerské :-)
Tak tohle jsem absolvovala na podzima paráda.
Tentokrát ale zaměřuji víkend na relaxaci a doléčení mé laryngitýdy. Snad už se mi konečně podaří i mluvit :o)))
a doprdele,do lázní se nepojede :o(((
A co nedát přece jen brusle? Pokud bude jak dnes, tak někde venku na umělém ledu, nebo to jistí Štvanice..
a nechtel by dat nekdo kolo? zadnej extra teren, spis pohodovu vyjizdku po okreskach?
obojí vypadá moc hezky. Obojí by se mi líbilo. Ale ještě budu muset bejt zalezlej doma:o(((
a ty proc sedis doma a nevyrazis s nama? ;)
Já ti ani nevím... že by osmej měsíc o berlích po nepříliš podařeným sešití achillovky? ;-))))
Ale mohutně se těším, že přijde den a zúčtujem spolu... Odhaduju to optimisticky na dva měsíce.
Ještě že máme ten internet a můžem tiše závidět při prohlížení fotek, co ? A pak si taky říkám, už brzo budu snad taky takhle jezdit ( i když teda v trochu jiné poloze - vleže) ;o)
Jojo, zaltej internet... :-)
Btw - jak jsi na tom, už vyjedeš?
Zatím nic moc, začínám chodit s francouskejma holema, ale je to 15 minut chození a zbytek dne max. kulhání po bytě. Dost mě překvapuje jak pomalu se to vrací do normálu. Na VeloGauči by to nejspíš šlo, mám tam nohy nahoře (to mi doporučuje doktor, aby neotékaly ) a pokud bych neslejzal, neměl by to být problém. Stejně se ale chystám aspoň malou projížďku si udělat. Stačil by snad třeba i kilometr, ach jo. :o)))
Tak jsme na tom dost podobně. Totiž - šlachu mám snad ok, chodit by vlastně mělo jít, jenže rána je zhnisaná a nehojí se už půl roku. Takže výsledek je stejný - noha co nejvíc nahoře...A kolo je prý dobrý a doporučovaný způsob rehabilitace, ale nesměl bych spadnout ani prudce došlápnout na zem. Podmínky venku mi nepřipadají takové, aby zaručovaly, že by se to nestalo... :-))))
Jestli nebude prset, tak v 11:00 pod mostem na Branicky starane, smer dohodneme na miste a na kolech
hmm tak ja asi fakt zkusim poskladat to stary kolo...
Kdybych jel a ty take, mohli bychom udelat ten kauf s pakama. Uz to bude skoro rok co jsme to predbezne dohodli :-)
u me to cele zalezi, jak sundam stary stred z ramu. Kdyz vse pujde jak ma, tak ti paky pripadne vezmu :) teda, jestli je v tom stehovacim bordelu jeste najdu :|
Hm, hlavne se zkus vyhnout Hraboshove postupu, je dosti zdlouhavy, myslim :-)
A na paky se klidne vyprdni, kdyz to pockalo tak dlouho, pocka to klidne do jara, stejne pujdou asi na tandema a ten jeste neexistuje. (Ale uz se to blizi :-)
no, snad ten stred pujde dolu lip... kevsemu je to hlinikovej ram, tomu by asi ten postup tolik nesvedcil :)
Jestli tam mas ty misky s vroubkama, pomaha kdyz ten nastroj pres velkou podlozku sroubem z kliky pritahnes k ose. Jakmile to povolis alespon o kousek, musi se to uvolnit, ale ten sroub zajisti, ze se to doho muzes oprit co to da bez obav, ze sklouzne a poskodi ty vroubky na misce.
njn, jenze ja ten nastroj ani nemam :)
Doufám, že mně nezahlušíte, že jsme se vám sem vecpali, ale když už to bylo nakousnuto výše, tak jedeme s Meduzou a LeeLoo na vyjížďku v neděli.
Meduzo, LeeLoo, doufám, že to ještě platí :-)
Setkání by bylo v 10 na bránické straně pod Baraňdákem. Jelo by se směrem na Točnou, Sázavu, Těptínsko. Přesně by se domlouvalo až na místě podle rozbahněnosti :-). Čas jsem určil já, takže jestli má někdo jiné návrhy, tak sem s nimi.
Dnešní vyjížďka byla hezká, únosně bahnivá, místy únosně a místy i neúnosně ledová a plná brodů, kterých jsme si opravdu užili. Díky všem účastníkům za účast a něco foteček zde:
http://propa.rajce.idnes.cz/01_25_Tocna_-...
Hezký :-) od těch brodů mě skoro zebou nohy :-)
Ještě přidávám trasu:
http://www.bikemap.net/route/115974
cerstve zpravy: http://fajnofky.blog.cz/0901/tocna-aneb...
Sedět doma o víkendu nechci, ale asi musím. Zubař mi kolo doslova zakázal, prevít jeden. Kousek titanu v kosti a člověk ani bikovat nemůže a má ledovat :-( je to nechutný, ale na http://wert.rajce.idnes.cz/Zubar_-/#album je důkaz .-) A zrovna bych na to kolo tak šel .-))
Hele, to si fotil sám?? Jak si to dokázal??:))
Jj, sám, to víš, chtěl jsem si udělat nějakou památku .-) a těch pokusů bylo docela dost :-)
Ses dal k tajným službám, tak si tě čipujou, abys měli přehled? :-))
A říkal jsi zubaři, že máš fůůůla, že tam nejsou rázy a při jízdě by ti to ledovat vzduch? Určitě by tě pustil :-))
Nebyla s ním řeč) a taky s těma antibiotikama, kterejma si mě předléčil by to asi moc neladilo)) no a ve finále nejlepší cesta, jak sundat pár kilo) po kaši se nepřibere :-))
Hlavně opatrně s ledováním, abys nedopadl jako já :o)))
http://www.vrstevnice.com/odkazy3/traumata...
Musím říct, že na tý pravý straně cítím následky dodnes...
Hmm, tak to je hustý :-( já si ale kůži ledem neoddělám, páš fousy dělaj ten izolační mezikus :-)))
Tak projizdka byla supr. Misty technicky narocna, ale fajn :)
Jste to nějak ošidili, né??? Venku ještě světlo a už doma?? :-)))
No dali jsme trochu kratsi ale i tak mi to dalo cca 50 (vecer to zkusim zmerit)...
a ona ta tocna byla dnes celkem narocna... krom brodu jsem zkusily snad vsechny povrchy a reknu ti, nejzabavnejsi je hladkej led ve sjezdu v zatacce :)
Noční můra, že? A to ten led nemusí bejt ani v zatáčce a dokáže udělat pěkně veselo :-))
no jeste je dobrej ve vyjezdu :)
ale na rovince se celkem da, jen nesmis brzdit a drzet osu kola kolmo k zemi :)
vetsi nocni mura je pro be to HT na kterem jsem jel... nefunkcni vidle (stara mazana vazelinou), chrti sedlo... no prvni kilometr bylo naprosty peklo, vsechno me kopalo... pak uz se dalo, ale zapesti sakra protestovalo proti kostkam
Jj, kdo jednou zkusí fullíka, už nechce jinak :-))) A když musí jinak, tak trpí))
Nahodou, ja jsem dorazil az ted - mit za kamarada pravnika ma obcas i nejaky ten vedlejsi efekt. Vyjizdka super, chrti zacatek (solo) mne vratil zpet na zem a vykon jedine zastupkyne nezneho pohlavi v terenu to dokoncil - tohle jsem uz delsi dobu nevidel, aby m, pb a radius meli co delat aby stihali babe, ale komu cest, tomu cest.
Du nejak poresit tech par fotek co jsem v tom tempu stihl.
http://www.damika.cz/foto/2009_01_24/index.php
Všiml sis, že na foto č.7 pb vypadá a tváří se úplně stejně jako Světluška ? :-)
:-) Nevsiml, ale ja asi ani poradne nevim jak se tvari Svetluska. Ale myslim, ze bych umel odhadnout jak se bude tvarit na Tebe :-)))
:-)
Co je špatného na tom, když jsou si dva lidé dost podobní ? :-) Přeci mi za to Světluška nemůže vynadat, já jim za to fakt nemůžu :-)))
buď v klídku ;o) mně můj bývalý manžel říkal, že jsem podobná Kamilu Střihavkovi, že bych byla podobná vošklivýmu chlapovi, to nevim, to pb je alespoň takový ženštější typ muže a v tom kulichu to mate, neboj, světluška ti jistě nevynadá :oD
pár fotek je zde:
http://jakubikova.rajce.idnes.cz/2009_01_24...