Ahojte,
jsme s Medůzou předběžně domluveni, že bychom jeli v sobotu na běžky do Jizerských hor. Prozatím máme v autě ještě dvě volná místa, takže bychom rádi přivítali nějaké další klouzače. Samozřejmě, kdyby se nás sešlo více a někdo další vzal auto, tak by to bylo ještě úžasnější.
Předběžný plán by byl vyjet z Prahy v cca 8 - 9 hodin, návrat večer.
Co vy na to?
P. S a co v neděli něco bajku, plánujete někdo?
mám horečku, zimnici, hlavu jak střep a je mi blbě. Nejedu nikam.... :o(
Jela bych hned, ale mám silnou laryngitýdu a přišla jsem zcela o hlas, takže už třetí den držím nedobrovolně bobříka mlčení a prý ještě pěkných pár dní držet budu :o))) Postel, teplý čaj a priznicův obklad je jediný program pro následující víkend (dle doktory déleji, ale to uvidím v pondělí). Ať žije klimoška v letadle a v hotelu...
Užijte si to :o)))
hmm, já myslel, že laryngoška s dospělostí vyšumí, děti ji měly obě, ale už vyšuměla. Jak to je s Tebou??? dětinštíš??? :-)
Hele, nestraš...
Před dvěma rokama, když jsem měla střevní koliku, tak jsem se znovu učila jíst a spoustu věcí od té doby vůbec nejím.
Představa, že bych se teď učila znovu mluvit a spoustu písmenek bych už vůbec nevyslovovala mi přijde hustší jak hlen :o)))
Hele, ale měl by si vidět rodinu - ty si teda vysloveně mé indispozice užívají :o))) Kolega si to dokonce chtěl napytlovat, že by to jako ze služebky přivezl domů rodině místo čokolády :o)))
Ovšem přistávat letadlem se zalehlým uchem, to ti teda řeknu, to je vychutnávka...
Na zalehlé uši v letadle se vždycky osvědčila žvýkačka. Žvýkat, ne do uší ! :-)))
To ano, ale nesmíš mít to ucho zalehlý tak nějak nonstop. Při přistání se to znásobí a na to jsou bonbóny i žvýkačky krátký :o)))
Jediné, co šlo použít byl protitlak, teda zacpat si nos a fouknout zevnitř do uší. Bolelo to šíleně, ale to jediné na chvilku pomohlo :o)))
To je nejlepší vyběhat :--)))
Ale vážně, ať se z toho rychle dostaneš. Nezoufej, zimy ještě není konec :-)
Díky, ale už začínám propadat trudomyslnosti :o)))
Minulý týden jsem to měla v dutinách - to jsem přes víkend vyhnala, abych mohla v pondělí odjet na služebku do Řecka.
Tam jsem se to pokusila rozběhat, ale tělo tuhle metodu nějak neakceptovalo :o))) Byla ale docela legrace, když jsem přišla hned o hlas - přála bych ti vidět naše jednání, kdy jsme nakonec všichni šeptali. Takhle tichou služebku jsem ještě nezažila a myslím, že asi už nezažiju :o)))
A dneska mě dostal kolega - zavola mi a když slyšel, že mě ještě neslyší, tak řekl: "jestli mě slyšíš, kejvni hlavou". Samozřejmě, že jsem automaticky kejvla :o)))
Ale ať si mě nepřeje až budu zase mluvit :o)))
To je dobrý fór, to budu muset na někom vyzkoušet :-)))
Já jsem se minulou středu probudil a skoro jsem nemluvil, bolelo mně v krku, že jsem nemohl polknout. Nasadil jsem naše medicíny a v neděli jsem jel na Malou Ameriku :-)) 3 dny horkého čaje a našich medicín a bylo po nemoci. Je tedy pravdou, že když jsem přijel z kola, tak jsem byl dost unavený, ještě to chtělo tak 2 dny v pelechu, ale tělo to rozchodilo a už jsem v pohodě.
Jo, tak přesně takhle jsem to měla vymyšlené taky. Mořský vzduch byl na průdušky i dutiny super, ale s největší pravděpodobností mě dorazila hotelová klimoška. Tam se s ní i topí, takže vypnout jsem jí nemohla. Sice bylo venku 5 - 10 nad nulou, ale místo peřin se spí jen pod tím prostěradýlkem s dekou a na to jsem teda odvahu neměla :o)))
Podle předpovědi má být v sobotu jen -1 a jinak slunečno, nebylo by to spíš na kolo? v neděli má pršet a teploty nad 0, ale asi bude všude bahno :-(
taky jsem slysela tyhle nelichotive (pro lyzare) zprava. A bala bych radsi pro to kolo. Tak jak?
No ja nevim, ale tak nejak spise ty bezky.
Ostatne bude li zitra nad nulou, tak bude akorat tat ten zbytecek snehu a bude mokro az bahnivo.
ze ty zrovna tobe vadilo mokro az bahnivo? nejsi nemocny? ;)
Nene, jenom natesenej na ty bezky. Mam je fungl novy uz rok ve skrini (obycejny se supinama) a jeste se ani neprobehly chudinky.
Takze ZITRAAAA.
Akorat furt jeste od nedele cejtim to moje koleno, tak doufam ze neskoncim v prvni hospode. Ale i to uz mam osefovany, pac ridicem byl vylosovan Pavel :)
Jsem myslel ze mi s tim vysedavanim pomuzes ;)
V neděli nejspíš vytáhnu zaprášené a zrezivělé brusle a půjdeme jezdit do kolečka na Štvanici. Když jsem se cestou domů brodila rozbředlým sněhem napadlo mě že bych nejspíš ani nedojela na silnici, navíc je i tam humus ze soli. Užijte si běžky, snad ještě bude sníh i příští víkend :-)
Neseděla jsem doma, byla jsem se projít v lese a málem jsem šlápla na spícího divočáka. Nevím kdo se lekl víc, ale naštěstí jsme každý utíkal na jinou stranu. Prase se vrhlo ze stráně dolů, já na cestu. :-)
Hele, teď jsem na netu četla, že rozlícený kanec napadl myslivce a rozpáral mu lýtko. To jsi měla docela štěstí :o)))
Mě by taky naštvalo kdyby po mě někdo postřelil a mít nůž, tak mu pářu jiná místa
tak nekdo byl v nedeli bruslit a my jsme zase vytahli kola a jeli se klouzat:
http://fajnofky.blog.cz/0901/poprve-na-brdy-a...
Pokud fotky nedoda meduza na rajce, tak je tam s jeho svolenim soupnu ja ;).
tak a jeste ty fotky: http://fajnofky.rajce.idnes.cz/Zimni_Brdy_s...
Jo užívali jste si, my taky, dady je naše bruslení hezky po rovince :-)
http://email.seznam.cz/redir?hashId=500004737...
tak ještě jednou, snad se autor nebude zlobit
teddyaliasjarda%2erajce%2eidnes%2ecz%2f2009%2d01%2d18%5fBrusleni%2f
tak snad už naposledy :-)
http://teddyaliasjarda.rajce.idnes.cz/2009-01...
Ještě že se říká "do třetice") kdyby se říkalo třeba do "padesátnice" tak už se nic jiného do vlákna nevejde))
nojo, jednou se začít musí, třeba to bude příště lepší :-)
mne zase vyfotil kolega z kopecka :)
http://farm4.static.flickr.com/3341/3212873191...