pomaly, ale isto zistujem, ze ten 12 litrovy batuzek, s ktorym jazdim do prace mi uz objemovo nestaci a tak by som ptreboval nieco vatsie aby sa do toho vosiel aj notebook a lejstra. vraj je dobry deuter transalpine 30 / jedneho deutera uz mam a spokojnost / a tak sa chcem spytat ci s nim niekto z vas ma skusenosti ?
30 l mě připadá až moc, mám už druhej Vaude Splash Air 20 + 5 a naprostá spokojenost, nejlevnější ho maj tady http://www.pandaoutdoor.cz/katalog/batohy-male... (za 1590 Kč). Já ho mám z tohohle shopu za cenu 1390 Kč, chtěl jsem původně Vaude Hyper Air 14 + 3 a ten jsem si objednal, za hodinu volal majitel obchodu, že ho nemaj skladem a nabídl mi Vaude Splash Air 20 + 5 za cenu toho menšího batohu. No a nekup to za tu cenu.
áá deutříka se zachtělo. Dobře děláš. Transalp 30l je skvělý. Dobře sedne na záda, kvalitní popruhy. Prostě deutřík. Na popruhy se dá přidělat pouzdro na foťák a na mobil. Jediné co na něm postrádám je pláštěnka na tělo jakou mají jiné modely.
Transalp 30l používám na vícedenní akce. Včetně map se do něj zabalím na 3 neděle v pohodě. Ještě je v něm uvnitř návod jak přivolat vrtulník, když je nejhůř (Y) o))))
Myslím, že na Tebou uváděné potřeby je akorát.
Jezdil jsem na týdenní akce s menším deutříkem (24 l) a ten byl narván k prasknutí a pak i špatně seděl, nakonec mu praskl zip.
nooo, uz mam deuter race exp air a ten je super. viem , ze toho transalpina robia aj 25-ku, ale ta 30-ka je pre mna predsa len vhodnejsia. kazdopadne dik za rady idem donho.