zdravim.
na kole nejezdim a nema s tim temer zadne skusenosti. spis jako malej na chalupe, ale to je uz davno. chtel sem se jen zeptat jestli nekdo z vas ma skusenost s kolama tohodle typu. da se na tom opravdu jedit? nebo to de jen po rovine? musim rict ze se mi to opradu libi a rad bych si to vyzkousel.
nema nekdo z vas skusenost?
dekuju
http://colajinac.com/
Pokud jsem slyšel, jedná se takzvaně o "image kola", jejichž design se uplatňuje především v USA. Je to spíše taková parádička na lehké pojíždění po městě než na nějaké velké ježdění. Nicméně s tou tříkolkou pro děcka si mě dostal! Tu musím koupit našemu malému. Jen ještě šlapky na to přední kolo do středu kola, aby se to dalo použít i jako šlapací - nejen odrážecí + opěrku zad a je to hotová image-tříkolka, co mu budou všeichni kluci závidět!:-)))
jako jediný kolo bych to nechtěl, ale mít podobný kousek doma a dojet s kámoši někam do sousední /nepříliš vzdálené /dědiny na pivko, proč ne? na nějaký delší štreky nebo kopce nejsou takový kola určený. zkus se podívat na nabídku FELTU, který má zastoupení v ČR. tam najdeš podobně laděný kola za přijatelný peníze, i když nejsou tak originální jako colajinac
Měl jsem něco podobnýho půjčený na 5 minut, sedí se na tom úžasně, akorát jsem to nedokázal udržet v rovině (ale jel jsem na tom jenom krokem). Počítám, že když se člověk naučí ten fígl, tak to bude moc zajímavé svezení. Ten pocit rukou "položených" na řidítkách... :-)
neprodával čopry i AZUB? (za podstatně vyšší cenu..) Momentálně jsem to v jejich nabídce nenašel.
Já to vidím jako kompromis mezi lehokolem a klasickým kolem. Jet na tom není taková akrobacie jako na lehokole. Chybí mně u toho opěradlo zad.
Na Sportlifu jsem viděl Felty (ty tu porůznu mají) a Nirve (má nějaké exkluzivní zastoupení, ale teď si nemůžu vzpomenout na jméno firmy). Felty si pamatuju díky jejich kalendáři (fotky mají na webu), Nirve zase díky velkoplošnému letáku, ze kterého vznikl hezký plakát na dveře od WC :-)
ze by clovek, ktery na kole nejezdi a jezdil jako dite se najednou probral, vygooglil nakole.cz, nasel diskusi a zeptal se s odkazem na bizarni cruiser? kdybys tuco radsi rovnou se za reklamu nestydel a zalozil tema "krasne cruisery"
hele fakt to vode me neni reklama, ty stranky uz nakou dobu znam ale furt se nemuzu donutit zajet z prahy do hradce to vyzkouset, tak sem se chtel zeptat jestli s tim nekdo ma nejakou skusenost. na videu je videt ze po rovine to jede moc hezky, ale temer zadny zabery jizdy do kopce.
ja sem spis milovnik hot rodu, libej se mi stavby motocyklu na bazy HD. no a tohle mi prislo jako levna letni alternativa ,,choperu,, na kratky jizdy.
no v kazdym pripade diky vsem za odpovedi. stejne si asi nakonec budu muset domluvit zchuzku a zajet si to skusit.
Já bych to nepodceňoval, viděl sem na tom borce, jak jel a za nim vlály dvě bikerky a nestačily mu...
Ale tomu se pak rika Harley Davidson a navic to ma motor vis :D
Měl takovou divnou řadící páku, ale motor v tom nebyl :-D
http://picasaweb.google.com/Bananovnik28...
kruisery se dají objednat z ebay.de s jednokvaltem za velmi rozumné peníze.Vícerychlostí se tam také dají sehnat a na tom pak jde i jezdit. Na Sternfahrt v Berlíně jsem viděl i cruisery s opěrátkem zad (takže vlastně vydesignované leho).
V časopisu Komora 12/08 je o Karlu Olivovi a jeho "chopperech" dvoustrana.. Hezkej příběh..