Má smysl nechat v servisu vyměnit prasklý display, když cena nového fotoaparátu Canon byla 2500 Kč?
sehnat nefunkcni fotak a vymenit si sam. Jinak nový foťák
...a kde by se dal sehnat display, troufl bych si ho vyměnit sám?
A tomu se mi moc věřit nechce, pokud bys to uměl , tak taky budeš vědět kde ten správný dispey seženeš.
A proč by to nemohl umět? Já měl rozebranou Fujinu a myslím, že na tom nic není.
Ten kdo to umí, tak bezpečně ví kde se to dá sehnat a nebude se ptát na to jestli to má smysl měnit.
A to, že někdo umí vyměnit baterii do hodinek neznamená, že umí vyměnit displey u automatu.
Co děláš zase chytrýho, že nevím kde sehnat display neznamená, že si ho neumím vyměnit. Měl jsem kdysi podobný problém s Olympusem a vyměnit ho není problém, problém je, ho sehnat i když dnes už by to mělo být jednodušší.
No, no, já přece nepíšu, že to neumíš, zkus si to v klidu přečíst celé znovu a od začátku. Různí lidé umí různé věci, ty si ho klidně vyměň když to umíš a máš ho. Jínak si troufám tvrdit, že to co jsem napsal tak bude platit určitě pro 9 z 10 lidí. Nebo snad znáš hodně lidí, kteří si dělají servis svých digiťáků doma na koleně?
Vyhoď ho a pořiď si novej. Mně ukradli kolo s držáky blikačky a předního světla; kdesi jsem si přečet, že se to nechá za pade objednat v prodejně, ale nepochodil jsem.
Asi jsi nebyl u "slušného" prodejce ;-) Protože tyhle věci se opravdu dají sehnat...
Byl jsem asi u třech "nejprofláknutějších". Až začnu jezdit budu to zkoušet jinde.
Ono je možné, že se to v kameňákách špatně shání, ale jako náhradní díly to opravdu existuje. Jistota je asi koupit to přes web, až toho budeš kupovat o hodně víc, samotné se to nevyplatí.
Pokud to byla světla značková - např. Smart, tak to není problém sehnat. Ale u noname nic náhradního seseženeš.
Až půjdu do města, zkusím ještě Kerdu nebo Bradskýho, taky ve Wide bych moh utrousit dotaz. Když je tady porůznu cirka 15 cyklokšeftů, to se pěšákovi blbě obráží.
Tam u vas??? Tam se daji koupit jen hodinky:-) Ja cekal pred nejakym kramem a bylo mi nabidnuto hned nekolikrat:-) Mozna se zeptej tehle kluku...ty sezenou kde co...a za levno:-)
Furt ty samý, nebo pokaždý jiný?
8-)
Pokazde jinej pan:-)