Tříkolku pro dospělé zn. LOPED sedmistupňová převodovka,typ 113. Téměř nepoužité-důvod prodeje potřebuji peníze. Koupené v červencí. Ze zárukou Původní cena 22 000,-, nyní 10 000,-. TEL:774 836 839
obávám se, že tento inzerát nepatří do sekce lehokol.
společně s Tebou se domnívám, že tento inzerát sem nepatří vůbec. Být administrátorem, bez milosti mažu..
Znejistěl jsem a šel se mrknout na web Lopedu, máš pravdu. Fakt ještě furt nepřišli na to, jak má vypadat tříkolka :-).
Jo, nejlepsi trikolka pro duchodce je ta lehaci za 100tis...hm.
Nevidíš smajlík?
Ale jestli bys vážně chtěl vědět, jak vypadá tříkolka pro důchodce, tak zajeď v dubnu na Spezi. Najdou se i takový co stojí jen o chlup víc jak ten Loped a jezdí se s nima stokrát líp.
Jinak jediný co jde na Loped udělat levněji než na deltovou leho/sedo třikolku je sedlo, zbytek je co do náročnosti na výrobu to samý.
Jeden příklad české verze americké tříkolky co dokonce není dražší než ten Loped: http://www.cyclestar.cz/eltrikol.html
Od té ýziny jsem měl i nové fotky vylepšené verze. Skončili ve stoupě a stála 26000. Zadní kola šikmo pro stabilitu, přehazka trochu nahoru, takže to získalo na stabilitě i průchodnosti. Chtěl sem ji koupit...
Ještě je tříkolka k mání? Mohla byste mi poslat fotografii?
Děkuji Válková