Dik Jirko za info.mel bych dotaz cross klasika pri prevodu 48/11 a kolech 26\" jde slapat i pri rychlosti cca 70km/h.je mozne greenspeed gto pri kolech 20\" zprevodovat tak aby bylo mozne slapat pri teto rychlosti.rad bych rohloff 14 rychlosti..
Pokud bys na tom Rohloffu měl 16z pastorek, což je myslím jedna ze standardních možností, tak potom při použití 60z převodníku budeš mít nějtěžší převod prakticky identický s tím 48/11 na 26" kole.
Převodník 60z není problém, já mám momentálně doma hned tři. Na rychlejších lehokolech a tříkolkách s malými koly je najdeš celkem často, seženou se obyčejné nebo dokonce i CNC s bezpečnostním krytem z jednoho kusu s převodníkem atd.
Zdar měl bych zájem o ten převodník když máš tři kolik za něj chceš
Ony to jsou tři roky, několik velkých úklidů a teď to kompletní stěhování. Něco se udalo na nějaká kola, ale určitě jsem něco takového nevyhazoval. Podle mě by se mi měl v dílně válet jeden Alight s tím integrovaným chráničem. Podívám se po něm a možná na něm ještě pořád bude napsaná cena, za kterou jsem to koupil v Azub bazaru před lety.