já. Svoji práci jako vždycky...
dtto.......každej holt chce odevzdat všechno do konce roku:-)
Omyl!!! Žádné mrtvoly ve skříni... Hned s Novým rokem se mi rozjíždí další ročník akce, připravuji výběrové řízení a 12.1. odlétám do Řecka na služebku. Takže já už makám pěkně pilně na příštím roce a teď právě finišuju, aby se mohlo všechno od 5.1.2009 spustit :o)))
A ty 3 dny v práci se teda rozhodně nudit nebudu... Ale děsně se na to těším, protože tam bude klíííííííííííííííd :o)))
Do práce půjdu ve všechny pracovní dny. A co tam vlastně budu dělat, to by mě taky zajímalo :)))))
Díky našim skvělým zákonodárcům, kteří změny zákonů platných od 1.1. schvalují a prováděcí vyhlášky (vč. formulářů) vydávají tak kolem 12.prosince (nemocenské, DPH), budu hákovat jak o život u pičítače a překopávat asi už po milionté programy...
Vidis, a ja myslel, ze clovek chodi do prace kvuli sobe :o)
Ja mam sice dovolenou, ale delam tradicne na domku.
Kdyby bylo na mne, tak se na to vyse... Ale obávám se, že "lid" by to 2. ledna asi nepochopil (že nemůže z programů fakturovat, počítat nemocenské a další srandičky)... :-)) No, stejně jim to dříve jak 5. ledna nepojede :-)))
Nejhorší na tom je, že to takhle, u nás v Kocourkově, je skoro každý rok...
Lid ma stesti, ze tuhle praci delas zrovna ty a jeste k tomu dobroolne :o)
Jestli se práce s "kalašnikovem" u hlavy dá nazvati dobrovolnou, tak ano... :-))
Kalašnikov v provedení od symfonického orchestru :) http://www.youtube.com/watch?v=UmUqw8GSOzQ
Zákonodárci jsou spojenci autorů programů. Vždy, kdy už by se zdálo, že nebudou mít (ti programátoři samozřejmě) co do huby, udělá se nějaká novela. :)
Ha ha ha...
A já si myslel, že je to kvůli tomu, abychom nemuseli trávit Vánoce a svátky v nudném a otravném kruhu rodiny, případně někde na lyžovačce na horách a mohli sedět u těch našich milovaných počítacích strojů...
Jo a Ty se mi (potažmo nám), panášku, raději tak minim měsíc dva vyhýbej, protože co do huby budu mít. Do té tvojí. Svou ruku... :-))))
Já naprosto nic :-)
a proto si troufám zvrdit, že tím několik lidí potěším aniž by o tom věděli
To bych hádal, že jsi policajt...:-)))
Anebo doktor, ale hooooodně cynickej...:-)))
:-) Cynickej doktor je taky zajímavá profese, ale nejsem cynik a hádat nemusíš.
Mám prazdniny, školní:-)
Ale jinak pracuji na pracáku. Teda před přepažkou:-)
Já mám od 18.12. do 5.1. prázdniny. Rozhodl jsem se tak (ostatně jako vždycky) , abych si zbytečně nečerpal dovolenou. Ale možná, že si vezmu ještě nějaký volno za předvánoční úklid a vydržím bez práce do 12.1.