reklama

Pustil som sa do zháňania cyklovozíku pre dieťa. Rozhodujem sa m

Pustil som sa do zháňania cyklovozíku pre dieťa. Rozhodujem sa medzi Burley solo a Croozer kid for 1, nakoľko by som ho chcel využiť aj keď dieťa vyrastie a ja ho v ňom nebudem môcť voziť, resp. bude mať svoj vlastný bicykel. Nemáte náhodou skúsenosti, ako je to s vozením nákladu (stan, spacak...) v cyklovozíku pre dieťa? Chcel by som ho po čase využiť (prerobiť) na \\\"prepravný\\\" vozík, kde uložim potrebné veci na cykloturky. Nepoznáte náhodou ešte nejaké jedno miestne vozíky? Ja som našiel iba tieto dva druhy.

[ Zpět ]
Datum: 23.12.2008
Autor: Neregistrovaný uživatel (jakubko ([email protected]))
  • Re: Pustil som sa do zháňania cyklovozíku pre dieťa. Rozhodujem

Nemyslím si, že tvé rozhodnutí přetvářet osobní vozík na nákladní po třech až čtyřech letech jeho užívání je správné. Osobní vozíky mají často vnitřní rámovou konstrukci pro uchycení sedaček a tato je pevnou součástí vozíku - čili demnotáž by byla dost náročná a zbytečně drahá. Vzhledem k opotřebení vozíku po 4 letech provozu by vyšlo, myslím, podstatně laciněji ho prodat za 40 - 50 % původní ceny a za tyto peníze koupit zcela nový vozík nákladní, který je pro přepravu nákladu přímo koncipovaný a navíc bude nový, neopotřebovaný. Osobně tahám Croozer 535(osobní) i Croozer Cargo (nákladní) a mohu si dovolit tedy srovnávat. Na tvém místě bych ten záměr ještě přehodnotil. Vnitřní prostor osobního vozíku se mi pro větší náklad nejeví zrovna - co do skladnosti - to pravé ořechové.

[ Zpět ]
    Datum: 24.12.2008
    Autor: Martis
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Pustil som sa do zháňania cyklovozíku pre dieťa. Rozhodujem

Náš dvoumístný kranich lze jednoduchým úkonem (jedna závlačka + vyvléknutí zad) předělat na nákadní verzi, a vzhledem ke krabicovitému tvaru a šířce dvou míst je to pak opravdu tirák. :-)
    Ale myslím, že Martis má pravdu v tom, že není moc dobrý nápad to takhle plánovat. Koupil bych vozík tak, aby mi vyhovoval na dítě, pak ho střelil a koupil bych nákladní, třeba jednostopý. S tím nemám zkušenost, ale předpokládám, že ta jedna stopa je výhodou (lepší průchodnost v terénu, menší šířka na silnici). Tuším, že s ním tady jezdí Banánovník (snad se nepletu)...

[ Zpět ]
    Datum: 24.12.2008
    Autor: k.vl
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

380 cyklistů (7 přihlášených)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024