Potřebuji nové pedály na silniční kolo. Vzhledem k tomu že mám Ritchey, tak bych potřeboval zůstat u nich, slyšel jsem, že wellgo jsou kompatibilní, ale neznam je. Máte nějaký dobrý tip, nebo zkušenost s Ritchey nebo těmi Wellgo?
Cau,co jsem videl ja tak Wellgo a Ritchey kompatibilni moc nejsou,kufr Ritchey je o dost mensi a ma i jiny tvar nez bezne Wellgo,takze v pedalu Wellgo skoro nedrzi a obracene to skoro nejde naslapnout.Ale mozna ze Wellgo dela i pedaly kompatibilni s Ritchey,rozhodne nez koupis tak si to prover a kufry obou pedalu porovnej.
mel jsem klasicke na horaku a potom naslapne. klasicke byli vynikajici =robusne, kvalitne spracovane, dobre zatesnene,sly seridit... bohuzel naslapy meli jen kovanou osicku bez opracovani funkcnich ploch /kulickovych drah/. Odesli po 300 km - vyzvykani kulickovych drah - z vyroby byli nastavene tak ze se tocili hladce a naplnene hodne hustou vazelinou.
Reklamace byla uznana /na tu neopracovanou osicku/- nejspis se jednalo o nejaky zmetek, nevim nezkoumal jsem jich vic.