Ahoj Ježíšku, já vím, že máš teď hodně práce, ale jestli náhodou nakoukneš i sem, chtěl bych Tě poprosit o ubrání z XXXL na XL ( nebo aspoň XXL ). Dále o nějaké to cykloprádlo,nějakou lepší LED svítilnu na kolo ( případně nové kolo, pokud to nebude problém ). Dále Tě prosím o usměrnění debat do čitelnějších forem ( jsou tu i mladší členové ). P.S. Toto je adresováno Ježíškovi, prosím Santu Clause a Mrazíka aby se do toho nemotali. Děkuji předem za kladné vyřízení.
Ja si preji pro vsechny nakolaky pevne zdravi, spoustu najetych cyklokilometru bez nehod a hlavne pevne nervy zde na foru.
No a pro sebe...ja si darek nadelil pred osmi lety. Takze ted si jen preji jedine....odskrtnout si v denicku par naplanovanych snu...proste je dotahnout konecne do konce a nezabrzdit uprostred.:-)
Milý Ježíšku!
Já si přeju aby každý ze zde přítomných diskutérů 2x vážil než něco vypustí do éteru. A to nemyslím jen vulgarismy, nesmysly, ale také myšlenky, které byly již 100x omílány.
Netolerance, nadávky, názory vycucané z prstu, demagogie - milý Ježíšku - to mě fakt sere! :-)
No a protože vím že je to přání nesplnitelné, proto si přeju alespoň vyhrát ve sportce ty melouny :-)
Jinak přeju všem krásné vánoce a v novém roce se do sebe pustíme znovu :-)
Tentokrát jsem s nadílkou spoléhal sám na sebel
http://www.mojekolo.cz/pics/specialized%202008...
Tak to já měl letos permanentního ježucha (musel jsem se krapet dovybavit). A ani jednou se nesplet... :-)
Tak toho celoročního ježucha s cajkama na kolo raději nepočítám a hlavně nesčítám..
Jsem na tom podobně, Ježíšek přišel o něco dříve a trochu mi vylepšil "vozový park"
http://www.merida-bike.cz/prodej/matts-tfs-xc...
Koukám, že jsi zůstal věrný značce.
Asi tak nějak...nemám důvod měnit Meridu za jinou značku, spokojenost po všech stránkách...
To je velmi kvalitní názor.
Tuto reakci jsem očekával, mladá paní :))
Však to říkám - vobčas zaprská :-)))
To bude tím, že "Říká o sobě, že je milá, roztomilá, přítulná a nekouše" má nějakou alergii na meridy. Dobře si pamatuji jak prskala nad mojí. Teď už mám chvála bohu svou EX 8.
neregmirekbik Zapomněl jsem podpis.
Jojo, neni nad meho dokonaleho uzasneho skveleho bajecneho ore Can-Yona svarovaneho u strycka rakosnicka :DD
No, ale vazne :) mam urcite vyhrady ke znacce Merida, stejne tak k par dalsim znackam :) Trek je jen predrazeny, jinak uz muzes byt v klidu :DD
O Treku se to říká, že je předražený, ale je já měl svůj důvod proč jsem si ho koupil:
http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=391804...
No jo, ani jsem si nevšiml...o))))))))))
Mně už ježíšek stojí v obýváku..............a je to taková krása, že je mi až líto, jak bude za chvíli samé bláto. Doufám, že se mi teď někdy podaří udělat fotečky a někam je plácnout, abych se mohla taky pochlubit jako ligi
pro zvedavce aspon popis :)
ram: superior xc 810 - modra barva
vidle: RS Duke dual air - modra barva
prehazka: Sram x.9
presmyk: Sram x.7
razeni: Sram x.9 (starsi model s ukazatelem)
kliky: SLX
brzdy: SLX
kotouce: XTR (160/160)
kazeta: XT
zadni kolo - LX, DT 4.2d, DT Competition, DT Alu Pro lock niple
predni kolo - LX, Mavic MX 117 - zatim, na jaro ho necham preplest na stejnou kombinaci jako zadni
sedlovka+riditka: FSA
obude je to v kombinaci NN/SS 2.1
Též mi stojí v obýváku.....a chodím kolem něj s týmiž pocity co se bláta týká:-))
Lepší by bylo v ložnici.
byla bys i Ty schopná vypsat takto ty komponenty?? já osobně ne, ale mám taky modré kolo :-)
nejdříve jsem měla doma Stavebnici Merkur (nebo meteor nebo jak se to jmenuje). Teď už je z toho Kolo. Dokážu vyjmenovat modré součástky. Kola vypadají tak trochu jako od traktoru a taky vím, že to má dírky na flašku........
mužské tazatele na mé nové kolo tento popis většinou neuspokojí, ale je to vrchol mých rozlišovacích schopností :)))))
Určitě tam budeš mít špatné sedlo, bude tam nejspíš patřit takovéto
http://www.bicycleman.com/recumbents/bike_e...
MODRÝ? Ty máš nějaký modrý cyklistický věci? Vždyť ti sluší červená, oranžová, atd. A ty si pořídíš MODRÝ kolo?????
modrý cyklověci nemám, budu muset pořídit. Jak praví burajda, musím ladit :))))
snad to nebude s tím celkovým uměleckým dojmem tak hrozné, kolo mi bude ladit k očím :))))
Mopdrá ti nebude tak slušet. Je studená. Ty přece musíš mít teplý barvy!
Ach jo, dívko, dívko ty asi nakonec budeš muset přestat jezdit......
Modrá je dobrá :-) Je vidět, že světluš přesedlala k nám modrým banánům...
koukam, pekne jsem to po... :)
kdyz proste sehnat oranzove kolo s oranzovou vidli je nemozne... a elox se mi fakt prestrikavat nechtelo...
Všechno jde
http://bike.blogware.com/oranjefiets.jpg
my už letos máme ten dáreček nejkrásnější, jen už je natolik vykrmený, že ho nenarvu do punčochy pro Ježíška ani omylem... :-) tak si ho aspoň ovážeme mašlí kluka našeho :-)
a nejvíc ze všeho si přeji jen zdraví pro celou rodinku a vám všem ostatním taky... :-)
Milý Ježíšku, ze všeho nejvíc si přeju, aby už ty zs...ý Vánocen byly konečně za náma a kdybys pro příští rok tento kout světa vynechati ráčil a šel se radši někam opalovat na jih. Díky moc!!!
Hele nech toho jo!
Si nechci vymýšlet něco nového abych si něco mohl koupit, takto to mám doma na koho svézt. Má dovča byla dárek od ježíška, to přece nejde odmítnout :-)) Něco tak neprůstřelného již nenajdu a doma mi to nesežerou.
Milý Ježíšku, přeju si, aby to Jurimírovi nevyšlo .....:-)
no a teď jsi to celý po..... :o)))))))))))
Pravdu má zakarr o))))
Jak ty, veskrze nekonvenční jedinec, jurimíre, se můžeš přidávat k všeobecnému a mnohdy i jen hranému oporvrhování vánocemi a navíc jmenovitě Ježíškem ! o))
Polepši se !
Vždycky před vánoci zaplní intoši noviny vzdechy o předvánočmním stressu a lid se přidá - "už,aby byly ty vánoce za námi".
Mě to přijde hrozný a i neupřímný, já se na vánoce těším. Dostanu plno dárků, které bych si při svém vrozeném škudlilství nedopřál. Sám leccos rozdám, ba i na charitu přispěji.
Všude kvete buzynes, obchody plný,supermarkety jedou, paráda. Jestli se církvi něco v historii podařilo, tak to bylo s tím Ježíškem, byl to skvělej marketingovej tah.
Betlémy, ozdoby, punch, to je radost. A všechno k větší slávě boží !
A i já, celkem vzato ateista, se o vánocích ještě víc bojím, že mne pánbů potrestá.
Vánoce jsou svátky rodiny. Já se rozvádím...
Vánoce jsou svátky klidu, míru a pohody. Já jsem v práci od osmi ráno do deseti večer. Furt. O pohodě si můžu akorát tak zdát. Dárky taky dostanu, ale jako vždycky z 90% něco co nechci a nepotřebuju.
Hele já bych Vánoce fakt zrušil....
hlavu vzhůru se řekne snadno, ale vezmi v úvahu, že vánocema taky začíná nový život....
Ale víš kolika lidem uděláš radost když rozdáš co nechceš a nepotřebuješ, a to jsou teprv ty správné svátky :-)
Jsem pred chvilkou docela zasmutnel:-( Jsem si sel pro postu do schranky a asi o dve patra nade mnou jsem zaslechl: "Mami, kdy uz prijde Santa Claus". :-(((
Hrozný, ale pořád o trochu lepší než aby tady chodil Děda Mráz :-)
Mozna lepsi, ale clovek by tak trosku cekal, ze ve meste, kde za komunistu zilo cca 100tis ruskych vojaku, preci jen bude casteji slyset neco o DM nez o SK:-)
DM se tu asi toleruje...rusaku je tu tak i tak dost.
Jojo, v Cechach:-) Kousek od tebe, tak bacha, at to nedojde az k vam:-)
A mluvilo to dítě opravdu česky? Máš teď nacvičený jiný jazyk, jestli ses náhodou nepřeslechl. 8-)))
Vis jak ja ted rad cestine nasloucham...konecne tu lidem opravdu rozumim:-)))
Tak tu neseď u compu a mazej na Václavák!!! :-)))
http://www.anti-santa.cz/
Já si ježíšku přeju aby už ta Aurelia nebo jak si říká dostala už rozum :p jo pak chcu nového bajka ale to je jasný ne?