Tak jsem si četl to téma o novém fóru (a je mi na zvracení z toho co tam ten dbl zase svobodně hlásá, už tam nepolezu) a napadlo mne, že by tady možná pomohlo kdyby se přijala nová kmenová jména a forum by zůstalo.Takhle už každý předem ví jaké budou pozice a co od koho čekat. Jen by se to jako zamíchalo, zažbrochtalo a tak, vlastně by tady najednou byli tak nějak noví, lepší lidé.
Tak třeba:
Ta,co rozdává lízátka a velí
Ten, jehož jméno nesmí být vysloveno
Ten, který jede a sedí
Přejela první brod, když jí bylo přes 40
Slíbil skočit ze skály a teď se k tomu nehlásí
Ten, který tloustne
Ta, co umí ukázat drábky
Tak nevím jestli by to pomohlo....
Ja se v tech zkratkach moc nevyznam. Co je prosimte dbl a proc si to o medvedovi myslis? :D
Jinak bych si prosim pekne rezervovala "mila roztomila pritulna a nekouse" ;)
Promiň, Ty co je milá, roztomilá, přítulná a nekouše (ale vobčas zaprská, jak říká Ten, který tloustnul, přestal, tloustnul a přestal) nevím proč vyslovuješ jméno Toho jehož jméno nesmí být vysloveno. o))))
Díky ta tahle Tvoje témata! :-)
Poznal jsem se pod "Ten, který tloustne" :-), ale prosil bych to upravit na "Ten, který tloustnul, hubnul, tloustnul a už zas hubne" :-)))
Jóóó - a kdo bude tančit s vlky? :-)
Omlouvám se dopředu, ale já bych tě viděl na "Ten s rýmičkou a kašílkem" :-)))))
"Ten s vocaskem":-)))
Honící.... komáry :-)))
Hele...kdyz to jeste prokombinujeme, tak by z toho mohlo vzniknout cosi zajimave....:-))) Honici, vocasek, ....:-)))
Tak to Vám teda pěkně děkuji pánové ! Děláte z toho holubník.
Ten, který tloustne se chce jmenovat Ten, který hubne, tloustne, hubne. Na to Ten, který se nechce jmenovat fafejt radí ať se Ten, který tloustne, hubne, tloustne jmenuje Ten s rýmičkou a kašlíčkem a do toho Ten, který je věcně nepřihlášený zase ať se Ten, který hubne, tloustne,hubne jmenuje Ten s tím ocáskem.
Tak a co Teď s tím!?
Tys to pomotal....ja se v tom nevyznam....:-)))
Jako poslední slovo vyžaduji uvádět "... hubne", v žádným případě na konci neberu "...tloustne", pozor na to ! :-)))
Navrhuji pozmenit na "sílí" :)
Děkuji Vám za nalezení toho nejvhodnějšího slova, drahá přítelkyně :-)))
Dámu bys měl oslovit při poděkování plným jménem o)))
A kdo si to ma porad pamatovat, kdy hubnes a kdy tloustnes:-)))
A co takto:"Ten co honil komářici ocáskem, až zhubnul".
Zásadně nesouhlasím s "Ten, který se nechce jmenovat fafejt", když už se to provalilo, tak radši "Ten, co spí nahlas". Proto mě napadnul "Ten, se špuntama v uších", třeba se někdo přihlásí. :-)))))
ted nevim, jestli se ti "Ta se zašívaným čelem po třetím otřesu mozku" vysmívá nebo si jí pobavil =)
Já teda myslel, že jde o "Uměla výborný salát bez majolky".
Ty zkratky "DDD" mají společné s "Říká o sobě, že je milá, roztomilá, přítulná a nekouše", bůhví co to zmnamená. Já bych si ještě matně vzpomněl na D.D.D. a DDT, ale tohle ?
Já se tedy hlásím k "Přejela první brod, když jí bylo přes 50". 8-)))
Na západě se nějak rychle stárne, když "Té, která přejela brod, když jí bylo přes 50" za krátkou dobu od Oslavan přibylo deset roků :-)))
Ono jí nepřibylo, ono už jí bylo. Ta "40" se zřejmě vztahuje na jinou bikerku. 8-)))
V čem je problém? Domorodé jméno "Přejela brod když ji bylo přes 40" nic neříká o tom, jestli ji bylo přes padesát či či jednačtyřicet a půl, prostě jí bylo přes 40.
Třeba se najde nějaká bikerka, které toto jméno bude víc slušet - myslím s tou 40. 8-)))
Teď mi došlo, že vzhledem k halasu, který byl spojen s tvým přejetím si nepamatuji, jak ty brody v Oslavanech překonala moje drahá 1/2. To mám zase průser.
A není to už promlčené? 8-)))
U žen bývá něco promlčené? Sloni jsou proti nim staří sklerotici. :)
Ale no tak! Zase máme spoustu jiných pěkných ....... vlastností. 8-)))
Zavři oči a trochu aktivizuj fantazii ... 8-)))
Skoro jsem usnul a nic :-)) Že by malá fantazie????
Teda Ty si koleduješ o průšvih mezi ženskýma. To si nedokážeš alespoň pro tu chvilku vymyslet něco kladného ve spojení s nimi? ;-) ;-) ;-)
Děkuji příteli, už jse si (radši) vzpoměl :-)))
fantasii máš nejpíš dobrou, tam bych problém nehledal.....
ale! jsi názoru, že na ženách nelze nalézt nic dobrého? =)
Nemohu samozřejmě mluvit za "Toho, co jede a leží", na ženách se toho najde dobrého a hezkého hodně, ale tady byla řeč o vlastnostech :-)))
A co zakladatel tohoto tématu, může mít nějaké kmenové jméno, když je "nereg"? 8-)
U mě je to jasný: Ten co na kole přejel čtyřikrát přes Alpy
Případně s dodatkem:
Vinaders - Riva, Rosenheim - Riva, Oberstdorf - Riva, Thonon les Bains - Ventimiglia
Ten dodatek se mi bude blbě pamatovat. Opravdu tě musíme oslovovat CELÝM JMÉNEM? 8-)))
Ty nemas grafickou pamet?:-)))
No dobře, chtěla jsem to okecat - já některá ta slova ani neumím přečíst. 8-(
já zas napsat, z toho si nic nedělej o)))))
Z toho si nic nedelej....ja precetl jen to Riva, Riva...:-) Divne jmeno pro vidlaka.
A co takhle "Ten s deuterem?" :-)))
Deuter není u bikera rozlišovací znak, deutra má každej biker povinně.
Zkus cestou z Gardy přijet na nádraží v Roveretu jinak než s deuterem a uvidíš, hned se budou koukat všichni na Tebe místo po správným nástupišti, dopadneš jak, když ses vysvlíkl v Čestlicích. o))))))))))))
Hele moment, jak jako nehlásí? Bylo jasně řečeno, že pokud se to prohodí a nejdřív bude hospoda a teprve potom ten nekrovýlet na hřbitov, že bych možná toho Šemíka nasimuloval. Ale to pořadí se nezměnilo a já ti střízlivej dolu skákat nebudu. Navíc dole je porodnice a ne chirurgie. Takže nenene panáčku, možná ti lehce zařehtám, ale žádná Pardubická nebude....
Tak dobrá: "Říkal, že by skočil kdyby tam nebyla porodnice"
To je myslím krásné kmenové jméno.
No protože já už se těmto provozovnám radši vyhejbám. Když sem tam byl naposledy, tak mi dali mimino a bylo hotovo. Jako dobrý, báječnej kousek sem vyfasoval, nemůžu si stěžovat, ale zase že bych musel pokoušet štěstí podruhý? - tak do toho teda nejdu. Ona ta děcka budou už po těch vánocích taky dost přebraná, ty nejlepší kousky rozebrané, lidi vyváděj jak šílený. Nene, neskáču, maximálně lehce zařehtám, ovsíka uzobnu, koblížek pustim. Ale ze skákání fakt nic nebude.