Chtěl bych se zeptat jak to vypadá s DVD z letošního srazu lehokol v Hodoníně. Rád bych se kochal pohledem na obrazovce když už nemůžu chodit. Byl bych klidně vděčen i za video v surové podobě, abych si mohl krátit čas alespoň vzpomínkama.
o minulem roce se nebavim, ale letosni bude do Vanoc. Slibuji.
tak když jsi to tady hodil takhle veřejně, tak tomu věřím a budu se těšit na dárek pod stromeček.....
On to Honza veřejně slíbil už v Hodoníně, já sem mu to chtěl jenom připomenout ;o)))
Taky už se těším.
hned jak jsem to napsal, tak jsem si uvedomil, ze vanoce uz jsou za rohem, ale to uz se neda nic delat...
zjistil jsem, ze mam na zaberech tak asi z 50% vinny sklipek, coz se ani neni cemu divit, ze? Kdyz jsem se podival na fotogalerie, bylo to temer to same :-)
Mám ti ještě něco poslat? Ještě jsem nestihnul fotky a videa z letošního srazu vysmahnout.
Tak delej, at to muzu zapracovat. Na videu zacinam delat pristi tyden. Kdo ma nejake fotky, ci video a chce se o ne podelit, tak at to posle na adresu AZUBu, ja uz je na to DVD dohazu.
Vážené dámy a vážení pánové. Slíbil jsem, že video bude do Vánoc, ale bohužel jsem to nějak nestihl z mnoha různých důvodů. A navíc jsem to letos pojal trochu moc velce a chtěl bych Vám to DVD-čko udělat opravdu krásné, takže bych to teď nerad uspěchal.
Přijměte tedy jako mou omluvu alespoň krátký sestřih, resp. upoutávku, kterou jsem stihl udělat. Najdete ji tady: http://www.youtube.com/watch?v=aIlCO0SFeow
Ještě bych byl rád, kdybyste tady napsali, kdo o DVD bude mít zájem. Předpokládám, že cena včetně poslání bude 150 Kč.
Přeji příjemné svátky a Silvestra.
Hoj, pro me taky prosim jedno. Poslu Ti na mail adresu kam s tim, nevim, jak dlouho bude validni ta stara a za jak dlouho si poridim schranku na novou ;)
I já se přidávám, ale ne, že tam nebudu... :-D
Tak Jeníku, chtěl bych se zeptat, máme čekat do těch příštích vánoc, nebo do kterých si DVD sliboval ?? ;o))
Tyhle nedodočkavý lidi, pořád by něco chtěli hned :-))
Bez komentare. Zacinam z toho mit nocni muru. Uz nikdy nic slibovat nebudu... ale myslim na to dnem i noci...