Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně skřípajícího rámu. Po dlouhé době se přišlo na to že to není žádná komponenta která je na rámu připevněna, ale prý svár uvnitř rámu. V létě pomáhá prostříkání oleje ve spreji ale pak to vytéká ven z rámu černé a mám to celé umaštěné. Ptala jsem se na řešení a buď rám reklamovat což se mi nechce nebo pořídit jiný. Jenže já se s ním nechci rozloučit z různých jiných důvodů, a bylo mi nabídnuto vystříkání rámu polyuretanovou pěnou, prý to spolehlivě odstraní pazvuky a skřípání z rámu. A tak bych se Vás chtěla zeptat jestli jste se s tím setkali a zda se to tím skutečně vyřeší. Další věc je jestli nebude rám také těžší. Ale prý to co se dovnitř vejde neváží více jak 100gr, možná trochu více ? Prý jednoduchý a levný postup, ale nepřijdu tím definitivně o záruku ? Díky za rady a názory, snad si udělám přehled a uvidím.. Lucka
Svár uvnitř rámu??? Takový svár neznám... Pěna je nesmysl. Vyměň ho a ten nový bych si nechal hodně hezky nalakovat.Za odměnu.
máš-li kolo v záruce, tak bych šel cestou reklamace. skřípající může znamenat i prasklý. dovedu si představit skřípající sedlovku, středové složení, sedlo, pedály, ale rám jako takový ??? to mi přijde divné
O stejnem problemu- treni svaru uvnitr ramu o sebe- psal minimalne Neprihlaseny Michal, slo tusim o ram Author. Pokud mas ale kolo v zaruce, poradil bych ti totez, co ostatni: at se prodejce a vyrobce cini, nech si vsechno preskladat na novy ram (co nebude vrzat :o)