Vážení počitačoví mágové obce nakolácké. V počítači jsem měl nahranou turistickou mapu TOPO 50 v.3. verze 2006. Vše fungovalo bez problému. Nyní mám notebook s programem Windows Vista Home Premium Edition. Mapu nejsem schopen nahrát. Stále mi to hlásí chybu při nahrávání Mapsource," ...problem v registraci Map source eror 1045". Problem bude asi v těch Vistách. CD poškozené není, zkoušel jsem to nahrát na jiný počítač a šlo to bez problému.
Již jsem zkoušel Mapsourcefix, ale bohužel to nepomohlo.
Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti, jak to nahrát. Rád bych tento program využíval i nadále.
Jelikož mám omezený přístup na internet, tak sem zase zavítám v pondělí. Třeba se tady najde nějaký šikula a poradí. Pevně v to doufám. Díky.
Je třeba vymazat Jeho Visty.
Se zájmem jsem si přečetl "zasvěcené" rady, doufám že jsi z nich pochopil o co tu některým jde- vykecat se, pokud možno od věci. Zkus se obrátit na [email protected]
Z hloubi duse se aspon za sebe stydim a zkusim se polepsit. Myslim si ale, ze zrovna tady jde v porovnani s ostatnimi vlakny neco jako kdybys stavel prd proti atomove bombe.
V tom máš teda pravdu- viz sáhodlouhé reakce, reakce na reakce a reakce na reakce reakcí, až se nakonec zapomene, očem to bylo původně.