Míst kde se dá koupit kvalitní a cenově dostupné pneu je na internetu hodně.Ale chci upozornit na jedno místo kterému se doporučuji vyhnout.Jeto pneuservis Pavel Ryba Semily.Není to dobrý člověk.Vi píchnete a on Vám opíchá partnerku.Chcete rozbít manželství obraťtese na pneuservis Ryba Semily
LOL
já kupuji pneu na www.levnepneu.cz
Já teda nevím jak ty, ale já když píchnu tak v servisu nechávám kolo s píchlou gumou a ne partnerku.
Hele, tak at hlavne tomu Rybovi nepraskne guma...to by byl vetsi pruser!
Kamarad rika- "Kdo ora pole me, setri pluh muj." :o)
to je protistatni nazor. fuj.
Já tedy, ač s tebou soucítím a děkuji ti za upozornění, stále nevím, proč zde děláš antireklamu pneuservisu pro auta, když tady je to o kolech a myslím, že u kola to každý zvládně opravit sám, aniž by s tím musel do servisu.
Na to ale musí být dva, ne?
Takže Ryba je možná padouch, ale partnerka taky za moc nestála.
Nevím jak Ti, ale Mi s měkkým nepícháme.
Máš-li neštěstí, o posměch se nestarej.. Jak vidíš, Pekingu, u cyklistů soucit nenajdeš. Vidíš, kolik je mezi nimi stejných uličníků, kteří by klidně Tvou ženu chtěli taky.. Ale ono na každého dojde. Příště se bude někdo chechtat jim(-:
[Shakespeare William]
Plakat nad minulým neštěstím, to je nejjistější prostředek, jak si přivolat další. J.
Mam tu nekolik knih s citatama. Az budu chtit delat machra, tak si je pritahnu k pocitaci a budu te nasledovat.
Dekujeme, ale zas tu byl klid a tys musel proste zaprudit. Je krasna sobota, nechces treba zalezt do dilnicky?