Takové víkendy jsou vždycky vítány. Beru si k jejich prodloužení náhradní volno za noční služby, přesčasy a různá jiná utrpení, která mne v životě potkala (vojenská služba atd). Výhoda je, že vidláci v sousedních zemích je nemají nebo je mají jindy. Kupříkladu němci vůbec neslaví Den vítězství 8. května, taky to pro ně žádná výhra nebyla, pravda. Rakouští křupani se zase tváří, že jim VELKÝ Den vzniku samostatného Československého státu může být ukradenej, voni ani bratři Slováci se k němu moc nehlásí. A tak bejvá všude volno a příjemno.
Letos jsem chtěl na 28. října plus 3 dojet až na Gardu, na počest- k hranicím monarchie. Zastavily mne, ale v půlce kopečky v Chiemgau. To si někdy na prodlužený víkend dejte. Alpy tam začínají, parádně to stoupá, sníh tam ještě nebyl a výhledy byly nádherné.
A Garda počká - není nad domácí bikové terény. o)))
http://mirekbik.rajce.idnes.cz/Rijen_2008/#album
pekne jsi provetral sve starecke kosti :D
Hele mladá o))),............ áále nemám co bych dodal.
Vlastně jo - po třech dnech nad oblaky a v nich jsem skončil v jedněch tamních termálkách, moc doporučuji. Ale je to spíš pro starší, rozumnější, žádné skluzavky, divoké řeky a mořské vlny.
http://www.therme-bad-aibling.de/2007/pages...
Ta prvni fotka, to je nejaka bikerska sranda, ne?:-)))
13%, 18%, 20%....a ty jedes po rovine:-))) Jestli jses to teda ty.
Treti foto taky krasne...tos ty drazky do toho kmene udelal tim zabahnenym bikerskym kopytem?:-)
Ale jinak moc pekne!!!
Jo sranda to byla, můj foťák neumí fotit stoupání, asi jsme si v tom podobný, já mám taky pocit, že už nic nevyjedu.
Jee, ty opravdu na tom kole jezdis :D
Jezdi? Vzdyt na te posledni fotce ho tlaci:-)))
Ta poslední fotka je z nuceného použití cyklostezky bikerem, takže je vidět, že správný biker octne-li se bez vlastního zavinění na cyklostezce, tak tlačí, aby neztratil tvář, he, he, he, mládeži.
Spravnej biker da bika na rameno. To bys mel vedet, ze pravy bikersky plast se nesmi asfaltu, zvlaste toho na cyklostezce, vubec dotknout!!! :-))