Běžte už s těmi Medvědy do pr...e, koho to v poradně
zajímá ???
Chceš mít jako správnej velkej kluk taky vlastní témo, viď??
Ty blázne, nežertuj, jestli se tu objeví víc takových magorů, který budou chtít mít vlastní témata typu "kopněte si do mě", "nenávidíte mě", "milujete mě" tak to bude na... Prostě na nic :o)))
Už aby Václav někam ty Medvědoviny uklidil a nemotaly se nám do těch krásných témat s fotovýlety, hádankami apod. :o)))
Radko, ač mladá holka tak si tady pamětnice a mě to štve, protože první, kdo tady poslal toho bla do prdele jsem byl já (a pěkně jsem to tady schytal za netolerantnost. o)))))) ) Jenže teď, když zadám do vyhledávače slova "do prdele", tak se mi to tam neobjeví. Tak mi příde, že to je takový nespravedlivě ukradený prvenství.
Ale, když jsem to hledal tak jsem našel tohle a to bylo v úplným samotným začátku, tak po prvních dvou příspěvcích a vy jste na mne nedali a já to říkal:
Vážné varování čtenářům
Vážení varuji Vás, tohle jsou ideologicky-politicky těžce podbarvené myšlenky a číst je bez znalosti jejich zdrojů Vám může způsobit újmu na duši. Buďte na sebe opatrní.
Umístění: Diskuze > Diskuze k článkům
Datum: 27.12.06 18:54
Autor: mirekbik
o))))))
No počkej, jak ty... První jsem snad byla já, ne?!?
No tohle, mirečku, to jsem si teda o tobě nemyslela... Medvěde, okamžitě řekni, kdo z nás dvou tě poslal první... no, však ty víš kam :o))))))))
Ty křováku, vlastně křiváku. Já byl první !! Taková strašlivá zrada.
Jáááááááá byla první...
Počkej až příští týden přijedu na jih, hade!!!
:o)))
Ona mne tady veřejně nazve hadem (jako kdyby mne hřála na prsou) !!!! Hadice, jedna, zjistil jsem, že máš falešnej nick a vystupuješ tady současně pod "ckp13" společně se svou sestrou, která tu šíří pod jménem honzy kostky liberální bludy. Žádám webmajstera, aby Tě vymazal, téma miluji radku založím za chvíli pod nickem medvěd.
No počkej, to jako že založíš JEN téma "miluji..."?!?
A co "kopněte si do..." a "nenávidím..."
Dodržuj laskavě tématickou morálku jinak tě budu muset poslat za Medvědem :o)))
P.S.
Koukala jsem se a na prsou si tě teda nehřeju :o)))
Já jsem se tam taky koukal a hřeje mne tam naditá peněženka s klesající korunou !
Sem doteď nevěděl, že r. má ségru... :-)
Jo, falešnou, je to ckp13 ! Má jí s medvědem.
Já už to tady jednou psal, že jsme velká rodina - až někdy nevím, kdo je jak příbuznej. Doteď jsem si myslel, že Radka je Medvědova vnučka a že ji má s naší kozou Lízou, ale koukám, že je to vlastně moje dcera. Jen nevím, jsem-li mamka já nebo Medvěd... :-s
No snad ani ne, jenom jsem se bál, že přidáním do témat
s Medvědy by to beznadějně zapadlo, ty bláboly čte,
předpokládám, pouze omezený okruh lidí.
Už několikrát jsem si říkal že všechny vyzvu aby se na Medvěda konečně vys*** a on mne někdo musel předběhnout...
(ale jinak klasická ukázka jak jediný člověk dokáže způsobit bordel ve fórech a to i nepřímo že se k němu každý musí vyjadřovat)
Omlouvám se, ale dopadlo to úplně opačně.
A TO JSI NEPRECETL PAR DISKUZI NA TOMHLE POVEDENYM FORU ??? TO BY TI BYLO HNED JASNY JAK TO TU DOPADNE :((((( A OMLOUVAT SE NEMUSIS :)
Hm, vždyť to nedopadlo tak zle.
A btw - to jsi ty, kdo nám jinde dává za příklad B-F? Já to tam přestal číst ve chvíli, kdy se tam nějakej patnáctiletej pitomec chlubil tím, že srazil na kole chodce - starýho dědu a ještě z něj vymámil snad tisícovku nebo ještě víc na uhrazení údajný škody... A v následné debatě mu většina lidí zatleskala. Tím pro mě zase skončilo TAMTO povedený fórum... ;-)
Kde ses tu vyskytl????takovej tu byl klid.