Počasí má být snad příznivé, 15°C a žádný déšť. Kdo má ještě chuť si užít podzimní jízdy může se přidat. Sraz na stezce v Modřanech u odbočky ke kinu v 10:15, směr Zbraslav, Davle, Štěchovice, Kocába a dál se uvidí :-)Tempo pohodové, návrat za světla, hospůdka cestou.
hura hura :)
tuhle trasu jsem uz letos jel. Ten navrat za svetla, kor pokud bude pres brdy moc realny neni.
Ucast jeste uvidim....
nemusí se až na brdy, dá se to vzít přes Bojov a po červené lesem na Jíloviště. Nebo vyjet trochu dřív?
myslim ze vyjezd trochu driv by se dal prezit :)
Tady je trasa
http://www.bikemap.net/route/74060
vyjezd byl v 9 a navrat na zlicin ve 20:15.
Pravda, trochu jsme se protahli cestou do Davle, ale i tak pochybuju, ze za svetla by se to stihlo. Zapada uz kolem seste.
Sice jsem už tam letos byl 2x ale je tam hezky, tak proč ne znova :-) Já bych mohl vyjet klidně i dřív tak se nějak dohodněte...
no já myslela, abyste se taky někdy vyspali :-), ale klidně v 9:30?
V kolik napíšeš v tolik pojedu ;-) V sobotu večer sem nakouknu na závazný čas....
nezapomen, ze ten cas neni u barrandaku, ale u zacatku nove bruslostezky :)
oprava času! vy se sejděte v 9:30 pod Barrandovským mostem, já se přidám na stezce v Komořanech v 9:50 to bude snad stačit pro všechny ze všech směrů.
Ahoj, asi se taky přidám. V 9:30 pod Bar. mostem
ok 9:30 pod Barr. mostem, budu tam :-)
Celý týden mne pronásleduje fakt křipka, ale dnes jsem si nemohla svojí drogu odpustiti a byla jsem v Juliáně.
Zítra bych jela také, ale bude to muset jistit občas čajík s rumem nebo svařáček. Snad nezaspím..
Díky za fajn vyjížďku, už jsem domky...
Páráda to byla, supr akce,díky a zase někdy :-)
Malé fotoalbum z dnešní Kocáby je zde:
http://jdem.cz/afms1
Brodilům a obzvláště koupajícímu poklona !
:)
cheche :) dik za bundu!
Byli jste svělí, díky :-)))
Bylo to super, nádherná podzimní krajina, sem tam někajké zvíře, mám na tacháči 99 km a pořádně to cítím v nohách. Obdiv všem klukům co brodili a Jirkovi, který brodil celým tělem, uschnul a dojel svěží :-)
Gratuluji,měli jste pěkný výlet,krásné fotky a asi i dobré jídlo.Já vím,že se už opakuji , ale chci se Vás zeptat,protože Vás teď vidím, na to,jak jste byli oblečeni.V čem ,kolik vrstev,jaké bundy a jestli jste při té tůře měnili někteří vrstvy prádla za suché,nebo to nebylo potřeba.Můžete mi někteří,jestli budete mít čas a náladu odpovědět ? Předem děkuji :-)
Vicemene vrsek komplet v moire.
tilko mono
rolak duo
mikyna - tam nevim jestli trio nebo plys
bunda sensor
na nohy jen zateplene kalhoty
jedine co jsem v prubehu cesty zmenil bylo nandani navleku na mohre boty z brodu :)
jedine co jsem v
ja jsem na singletrailu podel potucku prehnal rychlost, nezvladl zatacku a vjel do vodniho toku, kde jsem to polozil do vody :) takze mi hodni spolucestujici popujcovali nejake nahradni horni svrsky, za coz jim velky dik a gate na me uschly za chvili a na mokre boty jsem si uz holt musel zvyknout :)
Jsem na fotkách hledal, kde se budeš válet a škoda, žádný pohotový fotograf :-(
chtel jsem to fotit, ale misto toho jsem se zvladl jen smat a nakonec pomahat tahat kolo z vody :)
No já jsem již byla na konci tohoto singlíku s partou rychlejších. Slyšela jsem pouze volání a ten upřímný smích. :)))
Tak snad z toho nemáš křipku, já se jí nemohu zbavit a včerejšek k tomu také moc nepřispěl. Také proto jsem Vás celkem brzdila, omlouvám se, ale snažila jsem se ze všech sil to ze sebe vypotit vypudit..
Jooo, Zlatka nás brzdila tím, že při dojezdu pod Baranďák se značným náskokem ve předu peletonu trénovala slalom. :-)
Jinak Jirka se od horní poloviny těla nahoru přeměnil v bajkera díky funkční bundě od Zlatky, a jak mu to panečku slušelo .-) Jinak trochu cítím krk, nohy a záda. Na hodně lidí něco leze.
Jo táák ty myslíš todle, no tak to bylo zahřívání pneumatik..
Závody mají své stinné stránky, které se projevují těmito zvláštnostmi okoukané z F1. Ty nekoukáš v neděli na bednu ? Udeřil Tě mohutný bacil ? Já za to nemohu..
Bacil by tolik nevadil, jako v prdeli záda.
si porid fulla, me z nedele boli jen osezelej zadek :)
jo a jeste zebra a zada z toho, jak sem se drapal po te skale s kolem nahoru :D
Rada dobrá, ale kde vzít minimálně třicítku navíc? A Ježísek mi ho taky nenaježí...
Teď si mne úplně zmátla, třicítek po městě chodí.. Ježíšek neexistuje, to Ti ještě neřekli ? A s ježkem fakt taky nemá moc společnýho. To je po ránu distribuce novinek... Hele máš teď novou práci kde budeš rychle šplhat ve své kariéře a za rok je z Tebe šéfová s příjmem hodně vysokým, no a pak si budeš moct koupit toho fulla, myslím jménem Specialized ? Jak jsi mi o něm psala že je boží. :)
:-D
Ráno jsem začínala kopcem dolů a to je mi vždycky zima, takže jsem sebou měla dvě teplá trika moira s vlasem, to jedno jsem cestou svlékla a pak se moc hodilo Jirkovi, když vylezl z Kocáby jak vodník :-) Jinak jen slabá bunda s teplou vložkou na záda a nějaké funkčí dlouhé spodky a cyklokalhoty. Návrat v mém případě do kopce a bylo mi pořád teplo.
triko vratim zitra - chtel jsem uz dnes. nicmene jak mi telefon prezil koupani a funguje (zatim), tak jedine co se mu stalo, ze si posunul cas o 45 min. zpet, tak si dnes vstanu o 30 min. "driv", v autobuse jsem si rikal, jak ma chybu na hodinach o 45 min dopredu, ze chudaci cestujici, co si tam oznaci listek a chyti je pozdeji v jinem spoji revizor, vylezu z metra spokojene na namesti republiky a tam dalsi hodiny a zase o 45 min. napred, tak mi to doslo a kdyz jsem videl prijizdet tram 26, tak jsem se do ni vrhl a dojel do prace jeste s rozumnym zpozdenim. tak zitra :P
ráno/večer : tílko MOIRA + termotriko cykloschein BORA + termodres cykloschein BORGINI, 3/4 kalhoty ONLINE, 1xponožky a turistické tretry L.G. , dlouhoprsté rukavoce ETAPE (podzimní)
Přes den shodím to termotriko....někdy i termodres :-)
Jako tepelná záloha: větrovka, ponožky,čepice MOIRA, vložky do rukavic,šála
Ahoj, o tom termotriku BORA od Cykloscheina docela uvažuji, máš s ním dobré zkušenosti? Já mám od nich i cyklokraťasy a nové i dlouhé teplé kalhoty, a celkem OK. Dík za případnou radu :-)!
Jinak podle toho co popisují Hanka a Eliška, musela to být krásná vyjíždka, uvažovala jsem jet taky, nakonec to z různých důvodů nevyšlo, tak snad někdy příště...
Myslím že název termotriko si skutečně zaslouží :-) je opravdu teplé, doporučuji. Ty zimní kalhoty se zateplenými koleny mám od něj taky a taky spokojenost, jezdím s nima do -4. Cyklo kraťasy má ve srovnání třeba s CRAFT slabší takže už je nevozím....
Trička, teplákovka, kraťáky, dvoje punčocháče... :)
Druhá bunda Crane omotoná okolo sedlovky pro Jirku77.
Obchodnice: http://jdem.cz/afnb3
Případně mi napište o její emailovou adresu.
Nebo kontakt najdete i na B-F v sekci bazar-ostatní. Search-Crane (techtex).
Nahoře triko s krátkým a s dlouhým rukávem moira, na to bunda sensor. Přes den šlo triko s krátkým rukávem dolů. Dole dlouhé elast. plus krátké a návleky na kolena.
Na tretry návleky celý den.
hoď nám sem taky link na Tvé fotky :)
foty od Hanky: http://www.hms.rajce.idnes.cz/Kocaba-19-10-2008/
Tak neco malo ode me. Vcerejsi trasa
http://www.bikemap.net/route/94568
Přímo asfaltový ráj.. Ještě že tam aspoň byli některé terénní pasáže. Nejhezčí asi to mazlavé blátíčko od přechodu té skály k těm houbám na pařezu. Tak kde Světýlko předpokládám také padla, nebo to bylo jinde ?
Padla vickrat, jednou tam, kde se zminujes a podruhe nekde v tom sjezdu, jak tam byl takovy ten krasny hup
Chudinka!!! Vy jste ji týrali!!!
Fajn akce a fajn lidi. Zase někdy....