kde: pod barandákem na branické straně
v kolik: v 10.oo hod
trasa: cestou necestou z kopce do kopce _/\_/\_/\_/\_
tempo: kochací
důvod: mám v cajku fulla tak bych ho chtěl trochu projet :o)
ja tentokrat ne :( uvidime se az v nedeli. po dlouhe serii celocyklistickych vikendu se na sobotu utrhnu a jedu na zavirani parni sezony do zeleznicniho muzea v luzne :)
TAm se můžeme stavit v neděli :-)
Jinak já mám jiné plány v sobotu, takže taky bezemě..
Pěkné to bylo, jsem úplně mrtvej (sauna includet) :-)
nebylo to špatné :-), ale Medůzu s Kadlem jsem naposledy viděla ve Zvoli u rybníka, pak jsem se v lese ztratila. Dojela jsem tak odpočatá, že jsem ještě posekala trávu a upekla štrůdl.
Vzdyt z toho nakonec byla cistokrevna chrti vyjizdka :)
To jsme s Kadlem fakt neuviseli.. Nicmene jsme si sjeli do Zahoranskyho udoli, par brodiku probehlo a Kadel byl pekne kropenatej. No a pak jsme se pres Skochovickej zeleznicni most dostali k tem lodim pro vodni lyzare a tam nas pekne na tom rychloclunu svezli.. Pak jsme se bikersky vyskrabali zpatky k Cernikum na kopec a jeli cestou necestou zpatky na Tocnou. Koukli jsme na letadla a dali lavky dolu a pak hura domu.
No a dalo nam to poctivejch 75km a 900m nastoupano, takze jsme vas vykonem skoro dohnali :)
11.září to asi taky už nestihnete :-)))
Když se umí ovládat stroj (času), tak je to hračka
A jeste foto:
http://www.radius.rajce.idnes.cz/S_chrtama_v...
Ccc, bez popisků, jo? Ty MÁŠ ale odvahu! Počkej až to uvidí paní učitelka, to nebude na jedničku!!! ;-)))
P.S. Krásný fotky, krásnej podzim :-)
Paní učitelka viděla. Ale po 6 hodinách mezi "debilama a blbečkama" nemá sílu reagovat. 8-)))
Jsem rád že o víkendu jsi na žádnýho nenarazila :-) I když ten mládenec za bicími si koledoval, že?? :-)))